Zorgeloos fietsen met de ANWB Fietsverzekering!

Om je zorgeloos te laten genieten van je nieuwe fiets, bieden wij een doorlopende fietsverzekering van de ANWB aan. Door je fiets te verzekeren via de ANWB, ben je er zeker van dat je zorgeloos kunt blijven fietsen, ook wanneer je fiets onverhoopt wordt gestolen. Ga je liever voor maximale zekerheid? Kies er dan voor om je nieuwe fiets zowel tegen diefstal als tegen schade te verzekeren. Hierdoor ben je ook tegen de schade verzekerd wanneer je bijvoorbeeld ten val komt met je nieuwe fiets.

De pluspunten van de ANWB Fietsverzekering

  • Direct een nieuwe fiets bij diefstal of totaal verlies binnen 3 jaar.
  • Stel zelf je fietsverzekering samen. Keuze uit Diefstal & Diefstal + Beschadiging.
  • Al vanaf € 4,40 per maand verzekerd voor diefstal.

Je kunt kiezen uit 2 basisdekkingen:

Diefstal

Je bent volledig verzekerd tegen diefstal. Wordt je fiets in de eerste drie jaar gestolen, dan krijgt je kosteloos direct een nieuwe fiets. Hetzelfde merk en type, ook bij prijsstijgingen. Let op: gebruik altijd een ART goedgekeurd slot, met 2 sterren.

Diefstal & Beschadiging

Naast diefstal ben je ook verzekerd voor beschadiging aan je fiets. Bijvoorbeeld door een val of een aanrijding, dan wordt de schade aan jou vergoed. Gaat jouw fiets binnen de eerste drie jaar door aanrijding of vandalisme totaal verloren? Dan ontvang je een nieuwe fiets.

Elektrische fiets

Heb je een elektrische fiets? Dan is je accu ook meeverzekerd. Daarnaast is pechhulp onderweg ook meeverzekerd in combinatie met de dekking Beschadiging.

Hoe verloopt de premiebetaling?

Je betaalt de premie per maand. De premie wordt automatisch geïncasseerd door de ANWB. Daarom is het premiebedrag geen onderdeel van het bedrag van de bestelling. Na 12 maanden is de verzekering dagelijks opzegbaar. Wij zorgen ervoor dat de fietsverzekering pas in gaat op de dag dat je jouw nieuwe fiets in ontvangst hebt genomen. Op die manier betaal je nooit teveel. Je kunt tot 14 dagen nadat je jouw fiets in bezit hebt, je fiets alsnog verzekeren. Neem hiervoor gerust contact met ons op, dan maken wij dit graag voor je in orde.

Wanneer krijg ik de polis toegestuurd?

Zodra wij jouw fiets hebben verzekerd, neemt de ANWB de aanvraag in behandeling. Zij sturen na ongeveer 10 werkdagen alle polis informatie naar het door jou opgegeven e-mailadres.

ANWB

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die je echt helpt als je schade hebt. Met onze praktische oplossingen kan je zo snel mogelijk weer door. Zo vormen wij jouw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die je van de ANWB mag verwachten.

De complete voorwaarden van de ANWB Fietsverzekering kan je hier downloaden.

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store