Bezorging Fietsen

Een goed afgemonteerde fiets zorgt voor vele jaren rijplezier, daarom maakt Fietsenstunt de gehele fiets volledig rijklaar. Het rijklaar maken van een fiets wordt vaak onderschat, maar het is erg belangrijk dat o.a. de pedalen en het stuur vakkundig zijn gemonteerd, hiervoor zijn dan ook speciale gereedschappen nodig. Bij Fietsenstunt ontvangt u de fiets met gemonteerde pedalen en het stuur recht en eventuele bijbestelde accessoires worden gratis gemonteerd. De fiets wordt door onze vakkundige monteurs rijklaar gemaakt en getest om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Als de fiets in orde bevonden is, pakken wij de fiets zorgvuldig in en versturen we deze naar het opgegeven adres. De fiets wordt niet in een grote doos bij u bezorgd, maar in zogenaamd rijkarton. Dit heeft als voordeel dat de fiets rollend bij u wordt bezorgd en kunt u direct veilig gaan fietsen!

Bezorging Kinderfietsen

Bij kinderfietsen tot en met wielmaat 20 inch heeft u zelf de keuze hoe u de kinderfiets graag afgeleverd wilt hebben. U kunt kiezen om deze fabrieksklaar (85%) te laten afleveren, of u kunt de kinderfiets door ons helemaal na te laten kijken. Onze monteurs zetten de kinderfiets helemaal in elkaar en deze is dan meteen klaar voor gebruik, hiervoor geldt een toeslag van € 19,95. U maakt de keuze tijdens het bestellen van de kinderfiets. Kinderfietsen vanaf wielmaat 22 inch worden geheel rijklaar bij u geleverd zonder toeslag.

Wat zijn de bezorgkosten?

Volwassen fietsen € 29,50
Kinderfietsen  22 inch t/m 26 inch € 29,50
Kinderfietsen  12 inch t/m 20 inch Gratis
Accessoires  € 4,95


Bij aankoop van meerdere fietsen of accessoires betaalt u slechts één keer bezorgkosten. Voor sommige producten worden geen bezorgkosten gerekend, maar dit staat altijd bij het product vermeld.

Bezorgen buitenland

Bezorgen Duitsland € 69,95
Bezorgen België € 29,50

Wanneer wordt mijn fiets geleverd?

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u binnen één werkdag de informatie bover/betreffende de voorraadstatus van uw bestelling. Indien uw bestelling op voorraad is en uw betaling is verwerkt, streven wij ernaar de bestelling binnen twee werkdagen te bezorgen. U ontvangt van ons de bevestiging welke dag uw bestelling wordt bezorgd. De avond voor de levering ontvangt u van de vervoerder een e-mail met een tijdsindicatie hoelaat de fiets gebracht wordt. U hoeft dus niet de hele dag thuis te zijn.

Ander bezorgadres

Tijdens het bestellen kunt u een afwijkend factuuradres en verzendadres invullen. Wij kunnen de fiets op elk adres binnen Nederland afleveren.

Bezorgdag wijzigen

Als de geplande bezorgdag niet uitkomt kunt u dat uiterlijk twee dagen voor de geplande bezorgdag wijzigen. Wij adviseren dit telefonisch te doen.

Fietsenstunt in de media

Bekijk hier onze commercial!SERVICE AAN HUIS

Online fietsen verkopen én uitstekende service leveren, dat is waar wij van Fietsenstunt.nl voor staan. Naast onze scherpe prijzen verlenen wij service aan huis of waar je maar wilt. Uiteraard bent je ook welkom in een van onze winkels.


AFHALEN

Bij Fietsenstunt kunt je jouw bestelling ook afhalen. Je kunt de bestelling afhalen bij 1 van de 20 afhaalpunten, deze afhaalpunten vind je in alle drie de landen van de Benelux. Een andere optie is om de bestelling op te halen bij een van onze winkels.