Batavus

Producten 1-48 van 65

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-48 van 65

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Batavus fiets kopen bij Fietsenstunt.nl

Jong of oud, wie is er niet opgegroeid met een Batavus fiets? Batavus is niet voor niks het fietsmerk van Nederland, met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. De passie voor fietsen is terug te zien in iedere Batavus fiets. Bij Fietsenstunt vindt u voor iedereen een geschikte tweewieler. Zo hebben wij Batavus damesfietsen en Batavus herenfietsen in het assortiment. Verder zijn er onder andere elektrische fietsen, stadsfietsen, bakfietsen en kinderfietsen, er is altijd een fiets die bij u past.

Elektrische Batavus fiets

De elektrische Batavus damesfietsen en herenfietsen zijn er in diverse prijsklassen en voor ieder gebruik. Batavus heeft moderne e-bikes voor in de stad, of stijlvolle e-bikes voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer, net wat uw behoeften zijn. Er is bijvoorbeel de keuze voor een sportief model zoals de Batavus Dinsdag gaat of u juist voor meer comfort zoals de Batavus Finez of Altura, dankzij de uitgebreide collectie is alles mogelijk.

Bij diverse modellen in de e-bike collectie kunt u dankzij het accukeuze menu zelf de actieradius bepalen. Daarnaast maakt Batavus bij haar e-bikes gebruik van diverse technologieën, eind 2023 is onder andere het Bosch Bes3 systeem gelanceerd. Daarnaast staan de e-bikes van Batavus bekend om de betrouwbaarheid en kwaliteit die u gewend bent van een Batavus fiets

Batavus Stadsfiets

Stadsfietsen, zijn al jarenlang razend populair. Want in de drukte van de stad, met al die mensen, wilt u zich natuurlijk comfortabel voort kunnen bewegen. Fietsenstunt biedt u stijlvolle en praktische stadsfietsen in diverse uitvoeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een transportfiets zoals de Batavus Packd met handig transportrek. Ook de Batavus Fonk is een praktische stadsfiets. Er is altijd een Batavus fiets in de aanbieding die bij u past en waar u zich makkelijk mee door het stadsverkeer manoeuvreert.

Bij diverse stadsfietsen van Batavus kunt u kiezen uit drie of zeven versnellingen, een krachtige terugtraprem of rollerbrakes handremmen. Gaat u voor luxe of duurzaamheid? Kiest u liever voor een verende voorvork, of toch voor een vaste waardoor de fiets wat lichter is? Het kan allemaal.

Batavus bakfiets

Met een Batavus Fier elektrische bakfiets wordt het eenvoudig om je kinderen op te halen van school, terwijl je moeiteloos de hond en boodschappen meeneemt. Alles is binnen handbereik met jouw nieuwe elektrische bakfiets. De krachtige Bosch motor zorgt ervoor dat je zonder enige moeite op je bestemming aankomt. Batavus heeft met zorg elektrische bakfietsen ontwikkeld, waarbij veiligheid en stevigheid onze hoogste prioriteit hebben. Of je nu met de kinderen op avontuur gaat of zware spullen vervoert, onze elektrische bakfietsen bieden een veilige en soepele rit. De Batavus Fier is zowel beschikbaar als tweewieler als driewieler en beidt ook verschillende accessoires. Denk aan een afdekhoes, extra bankje of maxicosi houder.

Kinderfietsen van Batavus

Ook voor kinderen zijn er mooie en veilige kwaliteitsfietsen van Batavus. Zo zijn de kinderfietsen voorzien van alle benodigde specificaties, zoals een goede zichtbare fietslamp en reflectors om altijd goed te zien én gezien te worden onderweg. Van 20 inch tot aan 26 inch voor jongens en meiden die iedere dag veilig naar school willen fietsen. Op een Batavus kinderfiets ga je namelijk iedere dag stralend naar school. Wat vindt je bijvoorbeeld van de stoere Batavus Booster in 24 of 26 inch? Voor meiden is de Batavus Star ontzettend populair. Alle kinderfietsen zijn van A-kwaliteit en staan bekend om hun veiligheid.

Veel gestelde vragen

Wat is de garantie op een Batavus fiets? – De fabrieksgarantie houdt in dat Batavus garandeert dat de door haar op de markt gebrachte Batavus fietsen en fietsonderdelen gedurende een bepaalde periode vrij zijn van constructie-, materiaal- en/of lakfouten. Je fabrieksgarantie gaat in op de dag dat je fiets volgens de aankoopfactuur aan jou verkocht en geleverd is. De periode gedurende welke de fabrieksgarantie geldt verschilt per onderdeel:

Frame 10 Jaar
Vaste voorvork 10 Jaar
Verende voorvork 2 Jaar
Lakwerk frame en vork  2 Jaar
Overige lak -en chroomdelen 2 Jaar
Alle overige onderdelen   2 Jaar

 

Hoelang gaat een Batavus fiets mee? – Voor het behoud van de fiets is het belangrijk dat je deze goed behandeld. Dat kun je deels zelf doen door de fiets bijvoorbeeld droog te stallen maar het is ook belangrijk om jaarlijks een onderhoudsbeurt uit te laten voeren bij een fietsenwinkel. De basis van een fiets is het frame, deze gaat minimaal tien jaar mee. Verder is de fiets opgebouwd uit allemaal losse onderdelen, mocht er onverhoopt toch iets defect gaan kan dit vervangen worden zodat je nog jaren kunt genieten van je Batavus Fiets!

 

Wat is de beste Batavus fiets? – De Batavus Finez is meerdere malen verkozen tot fiets van het jaar. De finez serie bestaat uit verschillende varianten, denk aan een stadsfiets tot e-bike met accu in het frame of achterop de bagagedrager.

Batavus