Batavus Mambo

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Meer over de Batavus Mambo

Mannen en vrouwen met smaak kiezen voor de Batavus Mambo. De Batavus Mambo is niet voor niks de populairste stadsfiets van Batavus. De populaire Mambo vindt de ideale combinatie tussen trendy en stevig. Of je nu korte of lange afstanden wilt afleggen, in de stad woont of ver daarbuiten, de Mambo is met zijn zeven versnellingen en handremmen allround inzetbaar.  

Batavus komt in 2020 met 2 verschillende uitvoeringen van de Batavus Mambo, zo kunnen dames kiezen uit een Mambo of de Mambo Deluxe. Voor heren is de Mambo er in een prachtige mat zwarte kleur. De Batavus Mambo is ook geschikt voor de langere dames en heren, dankzij de grotere framematen. 

Weet je niet zeker welke Batavus Mambo het meest geschikt is voor jou? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De Batavus Mambo in detail

 

De verschillende uitvoeringen

De Batavus Mambo N7 is een trendy stadsfiets waarop je jouw bagage eenvoudig mee kunt nemen. De achterdrager van deze populaire stadsfiets is geïntegreerd in het frame en daardoor extra sterk. Ook heeft Batavus rekening gehouden met ouders met jonge kinderen. Want de achterdrager is voorzien van een GMG Yepp Maxi Easyfit systeem, waardoor je het GMG Yepp kinderzitje direct op de achterdrager kunt plaatsen.

De Mambo N7 heeft een Nexus 7 versnellingsnaaf met rollerbrakes handremmen. Dankzij de Aerflow verlichting kan je goed zien én wordt je ook goed gezien. Ook de afwerking van de Mambo is buitengewoon fraai. Kabels zijn subtiel weggewerkt en hoeken netjes afgerond. Hiernaast is deze stadsfiets bijzonder comfortabel, praktisch en onderhoudsvriendelijk.

De Batavus Mambo Deluxe is het luxe zusje van de Mambo N7. Deze Batavus mamafiets is ontwikkeld om het leven van moeders gemakkelijker te maken. Dankzij de fietsgeometrie is de fiets echter ook zonder kinderzitjes goed te gebruiken. De Batavus Mambo Deluxe heeft een stuurslot en sterke dubbelpoot standaard. Ook bij de Mambo Deluxe is de achterdrager natuurlijk voorzien van een GMG Yepp Easyfit systeem. De Batavus Mambo Deluxe is met 7 versnellingen en rollerbrakes handremmen, veilig en comfortabel.