Alpina Cargo

Alpina Cargo

Meer over de Alpina Cargo

De Alpina Cargo is dé transportfiets voor kinderen. Net zo stoer als de fiets van papa of mame en bovendien kan de Alpina Cargo wel tegen een stootje! De Alpina Cargo is er voor zowel jongens als meisjes in vele kleuren en maten. Zo vind jij altijd de juiste Alpina Cargo. De hippe transporters hebben een stoere voordrager, dubbele framebuis en een sterke achterdrager, zoals het hoort!

De Alpina Cargo begint met een 12 inch uitvoering en loopt door tot de 22 inch versie. Dit betekent dat er een fiets is voor jongens en meiden tussen de 3 en 9 jaar oud. Ben je ouder en wil je toch een gave transportfiets voor jongens en meiden tussen de 9 en 12 jaar oud, is er de Cortina U4 Mini transportfiets. De Alpina transportfietsen kun je uniek maken en opvrolijken met een leuke mand of kunststof krat, helemaal naar jouw smaak!

Weet je niet zeker welke Alpina Cargo het meest geschikt is voor jouw kind? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De verschillende uitvoeringen

 De Alpina Cargo is er voor jongens en meiden in verschillende framematen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende maten, met de belangrijkste kenmerken. De Alpina Cargo fietsen zijn er voor de allerkleinste jongens en meiden in een 12 inch uitvoering met stabiele zijwielen. Voor jongens is deze coole fiets er in het mat zwart en voor meiden in wit mat of roze mat. Voor iedereen die net begint met fietsen is de Alpina Cargo een uitstekende keuze.

Jongens en meiden tussen de 4 en 6 jaar oud of met kledingmaat 104 t/m 110 kiezen voor de Alpina Cargo 16 inch uitvoering. Ook deze variant is nog voorzien van stabiele zijwielen die gemakkelijk te (de)monteren zijn. De meidenfiets is er in drie verschillende, stijlvolle kleuren en voor jongens is de fiets er in het zwart mat of het legergroen, stoerder zie je ze niet!

De Alpina Cargo 18 inch fiets is een tussenmaat voor jongens en meiden die net te groot zijn voor de 16 inch uitvoering en nog niet lekker kunnen fietsen op de grotere 20 inch. De 18 inch fietsen hebben een sterk stalen frame, dubbele remmen en opvallende verlichting, zodat jij iedere dag veilig de fiets op stapt. De 18 inch is ideaal voor jongens tussen de 5 en 7 jaar oud of met kledingmaat 110 t/m 122.

Ben jij tussen de 5 en 8 jaar oud of heb je kledingmaat 116 t/m 122 dan is de Alpina Cargo 20 inch uitvoering de fiets voor jou. Deze stoere transporter is er voor jongens in het zwart of groen en voor meiden in het wit, mint of zwart. Geniet iedere dag van het fietsen op jouw gave en hippe transportfiets. De 20 inch uitvoering is gemaakt van een sterk stalen frame en kan dus wel tegen een stootje!

De grootste uitvoering van de Alpina Cargo is de 22 inch uitvoering. Deze fiets is ideaal voor jongens en meiden tussen de 7 en 9 jaar oud die nog net te klein zijn voor de grotere Cortina U4 Mini transportfietsen. Wel zijn deze fietsen net zo hip en cool! Want ook de Alpina Cargo heeft die hippe voordrager waar je een leuke mand of krat op kan bevestigen. Voor jongens is de fiets er in twee kleuren en voor meiden maar liefst in drie verschillende kleuren.