Alpina

35 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

35 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Alpina kinderfietsen

Kinderen tussen de 2 en 12 jaar kiezen natuurlijk voor de prachtige fietsen van Alpina. In de grote collectie kan iedereen zijn of haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details. Wacht niet langer en kijk of jouw droomfiets erbij zit!

Wanneer u een Alpina-fiets koopt voor uw kind, weet u zeker dat uw kind op een sterke en veilige fiets rijdt. De Alpina fietsen worden in Europa gemaakt en voldoen aan de belangrijkste veiligheidseisen. Daarnaast zijn Alpina fietsen duurzaam en gemaakt voor kinderen die zich dagelijks willen uitleven.

Voor jongens en meiden met gevoel voor lifestyle is er de ALPINA CLUBB, geïnspireerd op de beachcruisers uit de jaren '60. Last but not least is er nog de ALPINA CARGO, deze sterke transportfiets is net zo hip als die van papa of mama!

Alpina meisjesfietsen

Voor meiden heeft Alpina verschillende prachtige en vrolijke kinderfietsen ontworpen. Zo is er de Alpina Mood, razend populair en met wel hele toffe jasbeschermers. Of wat te denken van de ALPINA GIRLPOWER, een stoere fiets voor stoere meiden!

Alpina meisjesfietsen

Alpina jongensfietsen

Ook voor jongens zijn er verschillende stoere en trendy kinderfietsen in stoere of juist vrolijke kleuren. Zo is er voor iedere jongen een mooie Alpina kinderfiets. Dankzij de ALPINA TRIAL gaat iedere jongenshart sneller kloppen, want deze stoere bike heeft een echte mountainbike look. Op de fiets naar school en na schooltijd de leukste avonturen beleven doe je natuurlijk op de ALPINA YABBER.

Alpina jongensfietsen

Alpina