Urban Iki Achterzitje Framebevestiging

Kleur
As low as € 89,95
Direct leverbaar. Ook af te halen in onze winkels.
U plaatst een review over:Urban Iki Achterzitje Framebevestiging
Je waardering

Informatie over Urban Iki Achterzitje Framebevestiging

Geen geschikte bagagedrager? Met de frame montagebeugel kun je het Urban Iki achterzitje toch op je fiets monteren. Beleef samen de mooiste fietsavonturen! Comfortabel en veilig achterop de fiets. De beste plek op de fiets voor de kleinste avonturiers. Ook geschikt voor e-bikes!

Pluspunten:

● Voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar (22 kg)

● Ook geschikt voor e-bikes

● Licht, comfortabel en slijtvast

● Veilige 5 puntsgordel

● TÜV goedgekeurd (Europese veiligheidsnorm)

● Makkelijke montage in slechts 5 minuten

● Beschikbaar in 11 kleurcombinaties

● Voor fietsen zonder bagagedrager

● Montagemateriaal standaard meegeleverd

● Geïntegreerd slot tegen diefstal

Stel voetsteunen, voetenbandjes en schouderbandjes met slechts één hand. Het Dutch Design stoeltje heeft een ergonomische gevormde kuip met zachte rondingen. Het Japanse golfpatroon aan de buitenkant geeft het stoeltje een unieke uitstraling. De zachte schouderbandjes en het waterdichte zachte kussen zorgen voor extra comfort. Stel voetsteunen, voetenbandjes en sluit de 5-punts veiligheidsgordel met slechts één hand. Klaar om op pad te gaan!

Monteer het fietszitje in slechts 5 minuten met het meegeleverde montagemateriaal. Voor jouw gemak kan het fietszitje in slechts 5 minuten worden gemonteerd. Het bevestigingsmateriaal worden meegeleverd met elk Urban Iki fietsstoeltje zonder extra kosten! Het Urban Iki achterzitje kan worden gemonteerd op elke standaard bagagedrager die de zwaardere belasting kan dragen. De breedte van de bagagedrager moet tussen de 12 en 17,5 cm zijn. Het Urban Iki achterzitje kan ook worden gemonteerd op de e-bikes.

Bespaar geld op een tweede fietszitje met een extra montageblok. Met een extra frame montageblok of een extra montagekader, beiden verkrijgbaar als accessoire, kan het fietsstoeltje eenvoudig worden gewisseld tussen twee fietsen. Geld besparen op een extra stoel. Smart thinking!

Veilig, licht en comfortabel. Het Urban Iki achterzitje voldoet aan de EN14344 norm en is TÜV goedgekeurd. De mooie en slanke belijning van het voorzitje maakt het zitje extra licht. Doordat de veilige 5 puntsgordel niet alleen over de borst maar ook over de beentjes gaat, is er geen ontsnappen aan! Een kind kan nooit wegdraaien onder de gordel uit. De sluiting van de gordel is wegklapbaar zodat er meer ruimte is om je kind in de stoel te zitten. Als het kindje eenmaal zit, kunnen het linker- en rechterdeel van de gordel afzonderlijk van elkaar in de sluiting geklikt worden. Hierdoor houd je altijd één hand vrij voor het onder controle houden van je fiets. Zo ga je veilig op pad!

 • Deskundig adviesOnze vakmensen helpen je graag
 • Gratis thuisbezorgdGeldt voor alle fietsen
 • 100% fietsklaar afgeleverdVolledig afgemonteerd
 • Winkels en werkplaatsenBezoek onze Experience Store
Urban Iki Achterzitje Framebevestiging
Urban Iki Achterzitje Framebevestiging
As low as € 89,95
  • Productnaam Productnaam
   Urban Iki Achterzitje Framebevestiging
  • Art.nr. Art.nr.
   CF-4511890214003
  • Merk Merk
   Urban Iki
  • Leeftijd kind Leeftijd kind
   9 maanden tot 6 jaar
  • Bevestiging kinderzitje Bevestiging kinderzitje
   Framebevestiging