Onderhoud & Reparatie

Wanneer je bij ons een nieuwe fiets koopt, dan is het natuurlijk ook belangrijk dat je zorgeloos kunt blijven fietsen. Bij ons kan je altijd terecht voor het onderhouden en/of repareren van je fiets. Dat kan gewoon bij de werkplaats in één van onze winkels of bij één van onze partners binnen ons servicenetwerk in heel Nederland. Onze servicepartners voeren zowel garantie, reguliere reparaties en servicebeurten uit.

Ons advies is om altijd een eerste servicebeurt uit te laten voeren. Wij adviseren om deze servicebeurt te laten uitvoeren binnen 3 maanden na het eerste gebruik óf wanneer er 500 km op gefietst is. Zorg daarnaast voor jaarlijks onderhoud aan je fiets. Goed onderhoud zorgt niet alleen voor optimaal fietsplezier, maar is ook essentieel voor het behoud van de fabrieksgarantie. Je fiets wordt vakkundig onderhouden door onze ervaren monteurs. Zij zorgen ervoor dat jij snel weer op de fiets zit! 

Service aan huis

Wij bieden je daarnaast ook de mogelijkheid om service en onderhoud bij je aan huis te laten uitvoeren. Afhankelijk van je woonplaats wordt de service aan huis uitgevoerd door onze eigen service monteurs of door onze servicepartner FietsNED.

 

Wil je een afspraak maken voor een reparatie? Neem dan eerst even contact op met onze klantenservice zodat wij de reparatie zo snel mogelijk voor je kunnen inplannen.

 

 

 

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store