BSP Metropolis

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. BSP Metropolis Family RN3 2021 Dames
  BSP Metropolis Family RN3 2021 Dames
  Vanaf € 579,- € 729,-
 2. BSP Metropolis Family N7 2021 Dames
  BSP Metropolis Family N7 2021 Dames
  Vanaf € 699,- € 879,-
 3. BSP Metropolis Plus N7 2021 Dames
  BSP Metropolis Plus N7 2021 Dames
  Vanaf € 759,- € 849,-
 4. BSP Metropolis RN3 2021 Dames
  BSP Metropolis RN3 2021 Dames
  Vanaf € 579,- € 649,-

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Meer over de BSP Metropolis

De BSP Metropolis is dé transporter van Nederland, want hij is de testwinnaar van de AD fietstest met een 9.7! De BSP Metropolis is bij uitstek het model dat laat zien waar BSP voor staat; een fraai design, lekker fietsend en op alle vlakken gaan voor kwaliteit. Hierdoor is de Metropolis al enkele jaren een zeer gewild model. 

Om voor iedereen de juiste Metropolis aan te kunnen bieden heeft BSP verschillende uitvoeringen ontworpen. Zo is er de BSP Metropolis, met 3 versnellingen en een krachtige terugtraprem. Ook is er de BSP Metropolis RN3 versie van de Metropolis, dit is dezelfde uitvoering alleen dan met 3 versnellingen en rollerbrakes handremmen. Wil je wat meer luxe dan kies je voor de BSP Metropolis Plus, deze luxe transporter heeft 7 versnellingen en rollerbrakes handremmen. 

Weet je niet zeker welke BSP Metropolis voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De BSP Metropolis in detail

De verschillende uitvoeringen

De BSP Metropolis RN3 is een hippe transportfiets met een degelijke en onderhoudsvriendelijke afmontage. Zo heeft de fiets 3 versnellingen om nét even lekkerder te fietsen en een krachtige terugtraprem, zodat je altijd robuust kunt afremmen. Verder heeft de fiets natuurlijk de handige voordrager en een sterke achterdrager om al jouw spullen op mee te nemen.

Naast de RN3 uitvoering is er ook de Metropolis+ N3, het scheelt maar 1 letter, maar er is een wezenlijk verschil. De N3 heeft namelijk rollerbrakes handremmen, in plaats van de terugtraprem. Verder komt de N3 overeen met de RN3, ook hij heeft een handige voordrager, sterke achterdrager en opvallende verlichting. 

De meest luxe versie van de Metropolis is de N7 uitvoering. Deze luxe transporter biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit 7 versnellingen, hierdoor is hij ook goed te gebruiken als schoolfiets of voor langere tochten in het weekend. De krachtige rollerbrakes handremmen behoeven weinig onderhoud en laten je altijd gedoseerd en veilig tot stilstand komen.