BSP

22 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

22 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

BSP fietsen

BSP fietsen worden tegenwoordig nog steeds op de ouderwetse manier met de hand gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat de tweewielers van hoogwaardige kwaliteit zijn. Het fietsmerk heeft een ruime keuze aan verschillende soorten BSP fietsen. Zo worden onder andere family fietsen, transportfietsen, en lifestyle fietsen gemaakt. Doordat de BSP fietsen nog in Nederland worden gemaakt kan een snelle levering gegarandeerd worden. De fietsen worden gemaakt met hoogwaardige Nederlands onderdelen. Bij Fietsenstunt vind je een breed aanbod BSP fietsen, bekijk hier ons assortiment!

Diverse soorten BSP fietsen

Fietsenstunt heeft een uitgebreide collectie BSP fietsen, van stadsfietsen tot moederfietsen en van transportfietsen tot omafietsen, hier vind je ze allemaal. Met name de BSP stadsfietsen zijn razend populair en daar speelt het fietsmerk dan ook op in met een ruim assortiment transportfietsen. Zo is er de bekroonde BSP Metropolis in zijn hippe kleuren of de opvallende BSP Gaev met zijn unieke frame. Het voordeel van een stadsfiets is dat je er eenvoudig bagage en/of kinderen op meeneemt. In het speciaal zijn hiervoor de BSP Metropolis family en BSP Dolce vita geschikt.  Zo manoeuvreer je je eenvoudig door het drukke stadsverkeer! Een ander populair model is de BSP Voyager belt, dit is extra onderhoudsvriendelijk.

BSP Stadsfietsen

Elektrische BSP fietsen

Naast de standaard modellen zijn er ook de elektrische BSP fietsen. De e-bikes hebben een sportieve en unieke uitstraling. Met een elektrische fiets heb je altijd een steuntje in de rug tijdens het fietsen. De e-bike collectie van BSP bestaat uit drie verschillende modellen. De BSP Dolce Vita E en BSP Metropolis elektrische fiets zijn fraaie modellen voorzien van een Shimano STePS middenmotor.

BSP Elektrische fietsen

BSP