Afhalen bij een afhaalpunt

 

Afhalen bij één van onze afhaalpunten

Bij Fietsenstunt kan je de fiets ook afhalen bij 1 van onze landelijke afhaalpunten. Dat kan handig zijn als je zelf wilt bepalen wanneer je de fiets in ontvangst neemt. Wanneer je besluit om de fiets af te halen bij een afhaalpunt, dan is het verstandig om met de volgende punten rekening te houden. Betalen bij het afhaalpunt kan alleen via een pinbetaling. De fiets wordt door de baliemedewerker niet op maat afgesteld. Wij houden hier altijd de standaard afstellingen aan. Nadat je een bestelling hebt geplaatst op de website, sturen wij een e-mail wanneer de fiets voor je klaar staat. De fiets is dan volledig afgemonteerd en 100% rijklaar. 

Fietsendragers en kinderfietsen t/m wielmaat 20 inch worden fabrieksklaar in doos afgeleverd. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Koga, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

 

Afhalen in de winkels

Het voordeel van zelf afhalen in een van onze winkels, is dat de fiets helemaal op jouw persoonlijke wensen wordt afgesteld. Denk hierbij aan het juist afstellen van zadel en stuur hoogte, zodat je op weg gaat met een perfect op maat afgestelde fiets. Tijdens het bestelproces is het mogelijk om aan te geven of je de bestelling  wilt komen afhalen of liever thuis wil laten bezorgen. Nadat je een bestelling hebt gedaan op de website, sturen wij je een e-mail wanneer de fiets of de bestelling voor je klaar staat. In beide gevallen wordt de fiets rijklaar afgeleverd en zijn er geen verzendkosten van toepassing.

 

Productinspectie & Afmontage

Het grote voordeel van afhalen in de winkels is dat je ter plaatste het product kunt inspecteren. Productvragen kunnen direct worden beantwoord door onze ervaren winkelmedewerkers. Mochten er dus nog zaken zijn die niet volledig naar wens zijn, dan kunnen deze ter plekke worden opgelost. Tevens is het mogelijk om bij het afhalen een proefrit te maken, om jouw nieuwe aankoop even goed te testen. Onze ervaren monteurs stellen de fiets, stuur en zadel graag op jouw specifieke lengte af. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw lengte en persoonlijke wensen. Bij bezorging aan huis wordt altijd de standaard afstelling aangehouden.

 

Afhalen bij één van onze afhaalpunten

Wanneer je besluit om de fiets af te halen bij een afhaalpunt, bijvoorbeeld omdat deze dichtbij huis is, dan is het verstandig om met de volgende punten rekening te houden. Betalen bij het afhaalpunt kan alleen via een pinbetaling. De fiets wordt door de baliemedewerker niet op maat afgesteld. Wij houden hier altijd de standaard afstellingen aan. Nadat je een bestelling hebt geplaatst op de website, sturen wij een e-mail wanneer de fiets of de bestelling voor je klaar staat. De fiets is dan volledig afgemonteerd en 100% rijklaar.  Fietsendragers en kinderfietsen t/m wielmaat 20 inch worden fabrieksklaar in doos afgeleverd. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Koga, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

 

Waar vind je onze afhaalpunten in Nederland?

 

Fietsenstunt.nl - Almere

Fietsenstunt.nl - Assen

Fietsenstunt.nl - Bergen op Zoom

Fietsenstunt.nl - Enschede

Fietsenstunt.nl - Dordrecht

Fietsenstunt.nl - Geldermalsen

Fietsenstunt.nl - Haarlem

Fietsenstunt.nl - Helvoirt

Fietsenstunt.nl - Noordhorn

Fietsenstunt.nl - Weert

Fietsenstunt.nl - Zoetermeer

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store