Afhalen bij een afhaallocatie

Afhalen bij afhaallocatie

Bij Fietsenstunt kan je de fiets ook afhalen bij 1 van onze 12 afhaalpunten. Dat kan handig zijn als je zelf wilt bepalen wanneer je de fiets in ontvangst neemt. In verband met de kwaliteit van aflevering, worden de fietsen van Batavus, Sparta en Loekie uitsluitend aan huis bezorgd. Uiteraard is het ook mogelijk om deze fietsen af te halen in een van onze 3 fysieke fietsenwinkels. Losse accessoires kunnen niet bij de afhaalpunten worden opgehaald.

 

Afhalen in de winkels

Het voordeel van zelf afhalen in een van onze winkels, is dat de fiets helemaal op jouw persoonlijke wensen wordt afgesteld. Denk hierbij aan het juist afstellen van zadel en stuur hoogte, zodat je op weg gaat met een perfect op maat afgestelde fiets. Tijdens het bestelproces is het mogelijk om aan te geven of je de bestelling  wil komen afhalen of liever thuis wil laten bezorgen. Nadat je een bestelling hebt gedaan op de website, sturen wij je een e-mail wanneer de fiets of de bestelling voor je klaar staat. In beide gevallen wordt de fiets rijklaar afgeleverd en zijn er geen verzendkosten van toepassing.

 

Productinspectie & Afmontage

Het grote voordeel van afhalen in de winkels is dat je ter plaatste het product kunt inspecteren. Productvragen kunnen direct worden beantwoord door onze ervaren winkelmedewerkers. Mochten er dus nog zaken zijn die niet volledig naar wens zijn, dan kunnen deze ter plekke worden opgelost. Tevens is het mogelijk om bij het afhalen een proefrit te maken, om jouw nieuwe aankoop even goed te testen. Onze ervaren monteurs stellen de fiets, stuur en zadel graag op jouw specifieke lengte af. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw lengte en persoonlijke wensen. Bij bezorging aan huis wordt altijd de standaard afstelling aangehouden.

 

Afhalen bij één van onze afhaalpunten

Wanneer u besluit om de fiets (gratis) af te halen bij een afhaalpunt, bijvoorbeeld omdat deze dichtbij uw huis is, dan dient u met de volgende punten rekening te houden. Betalen bij het afhaalpunt kan contant of via de pin. Betaling via een pintransactie geniet onze voorkeur. De fiets wordt door de baliemedewerker niet op maat afgesteld. Wij houden hier altijd de standaard afstellingen aan. Tijdens het bestellen kunt u aangeven of u de bestelling zelf wilt afhalen, of dat u de bestelling wilt laten bezorgen. Nadat u een bestelling heeft geplaatst op de website, sturen wij u een e-mail wanneer de fiets of de bestelling voor u klaar staat. Indien u een fiets heeft besteld en deze komt afhalen, staat deze rijklaar voor u afgemonteerd. U kunt er meteen op fietsen of hem achter op een fietsdrager plaatsen. Fietsendragers en kinderfietsen tot en met wielmaat 20 inch worden fabrieksklaar in doos afgeleverd. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17:30 uur*

Dinsdag t/m vrijdag 08:30 - 17:30 uur

* Het is bij de afhaalpunten mogelijk om ook buiten de openingstijden uw bestelling op te halen. Neem hiervoor van te voren contact op met het afhaalpunt waar u de bestelling wilt afhalen.

 

Waar vindt u onze afhaalpunten in Nederland?

 

Fietsenstunt.nl - Almere

Wormerweg 6

1311 XB Almere

 

Fietsenstunt.nl - Assen

A.F. Philipsweg 80

9403 AD Assen

 

Fietsenstunt.nl - Bergen op Zoom

Klein Molenbeekseweg 10

4625 BW Bergen op Zoom

 

Fietsenstunt.nl - Enschede

Transportcentrum 2

7547 RW Enschede

 

Fietsenstunt.nl - Dordrecht

Kelvinstraat 5

3316 GM Dordrecht

 

Fietsenstunt.nl - Geldermalsen

Poppenbouwing 19

4191 NZ Geldermalsen

 

Fietsenstunt.nl - Haarlem

Kruisweg 30

2011 LC Haarlem

 

Fietsenstunt.nl - Helvoirt

Industrieweg 1

5268 BC Helvoirt

 

Fietsenstunt.nl - Houten

Pakketboot 2

3991 CH Houten

 

Fietsenstunt.nl - Noordhorn

Van Starkenborghkanaal NZ 45

9804 PB Noordhorn

 

Fietsenstunt.nl - Weert

Graafschap Hornelaan 139a

6001 AC Weert

 

Fietsenstunt.nl - Zoetermeer

Fokkerstraat 9

2722 NK Zoetermeer

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store