BBB

28 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

28 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat ooit begon met de slogan ‘Bike Parts, For Bikers, By Bikers’ is met de tijd uitgegroeid tot 'Part of your ride'. BBB Cycling wil er zijn voor iedere fietser. Wij zijn onderdeel van elke rit, brengen plezier in het fietsen, en zorgen ervoor dat fietsers meer tijd op hun fiets doorbrengen samen met hun vrienden.

BBB Accessoires

Een racefiets, mountainbike, stadsfiets of e-bike is niet af zonder een aantal fietsaccessoires. Iedere fietser wil zijn eigen banden kunnen oppompen en dat kan niet zonder een goede fietspomp. Ga je 's-avonds op pad of inde seizoenen waarin het eerder donker wordt? Kijk dan vooral eens naar goede fietsverlichting waarmee je niet alleen gezien wordt maar de weg ook goed kan blijven zien. Maar zo zijn er nog vele accessoires voor op de fiets. Denk aan spatborden die je schoon houden. Fietstassen waarmee je alles op de fiets mee kan nemen. Bidons en bidonhouders en fietscomputers waarmee jij je prestaties nauwkeurig bij kan houden. Met fietsaccessoires ben je op alles voorbereid.

BBB Fietskleding

Wanneer jij naar buiten gaat voor een volgende fietsrit is het belangrijk om er goed uit te zien. Of je nu een lange, avontuurlijke tocht gaat maken of je de racefiets pakt voor je wekelijkse trainingsronde, je wielerkleding mag je prestatie niet in de weg staan. Naast kleding is er ook een groot assortiment aan BBB fietshelmen. Je wilt er georganiseerd uitzien en dat het gehele jaar door. Zowel op de weg als in het bos moet je fietstocht gaan om het beleven van avontuur en het leveren van een prestatie.

BBB Fietsonderdelen

Wanneer je fietsonderdelen nodig hebt voor je racefiets, mountainbike, stadsfiets of e-bike kan je die gewoon online bestellen. Zadels en zadelpennen die ervoor zorgen dat jij comfortabel op je fiets zit. Sturen, handvaten en stuurlinten waarmee je de beste grip hebt op je stuur en stuurpennen en bar ends om deze op je wensen af te stemmen. Fietspedalen voor racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en e-bikes waardoor al je kracht overgebracht wordt op het voortstuwen van je fiets. En natuurlijk fietsstandaards zodat je de fiets veilig weg kan zetten wanneer je even een pauze neemt.