Black Friday Deals bij Fietsenstunt.nl

De “Black Friday Deals” zijn gestart bij Fietsenstunt.nl! Tijdens onze Black Friday Deals ontvang je nu tijdelijk extreem hoge kortingen op E-bikes en fietsen. Staat bij de fiets van jouw keuze ook het label GRATIS VIP KAART vermeld? Dan ontvang je naast de hoge korting ook de Fietsenstunt VIP Kaart t.w.v. €79,- GRATIS bij je bestelling!

Scoor nú je deal in de winkel of online en profiteer van de allerbeste Black Friday Deals!

 

Voorwaarden van de Black Friday actie;

  • De Black Friday korting is alleen geldig op aankopen tot en met maandag 28 november. 

  • De Black Friday Deals zijn niet geldig i.c.m. andere acties, kortingscodes of inruil.

  • Deelnemende actiemodellen kunnen wisselen gedurende de actieperiode.

  • Voor alle aanbiedingen geldt; zolang de voorraad strekt.

  • De korting is op de geselecteerde producten al verrekend, deze herken je aan het label 'Black Friday Deal'

Heb je een vraag over de actie of over een bepaalde fiets? Neem dan gerust contact op met onze fietsexperts via telefoon, e-mail of livechat. We helpen je graag verder.

 

Aangekondigde prijsverhogingen

In de fietsbranche hebben we momenteel te maken met stijgende grondstofprijzen, stijgende loonkosten en hogere transportkosten. Ook speelt de enorme vraag naar fietsen en onderdelen en een slechte beschikbaarheid mee. Daarom zijn door diverse merken en leveranciers prijswijzigingen aangekondigd. Dit heeft ook gevolgen voor de consumentenadviesprijs van diverse merken en modellen die wij voeren. Mocht de levertijd van een bepaalde fiets wat langer zijn, dan raden wij aan om je bestelling alvast te doen en even geduld te hebben. Zo ben je zeker van de verkoopprijs zoals deze op dit moment op onze website vermeld staat. Ons advies is dus; bestel nu, geniet straks!

 

Wist je dat?

Black Friday is populair geworden in Amerika, waar het een sport is geworden om de allerbeste deals te scoren. Black Friday komt oorspronkelijk voor op de 4de vrijdag van de maand november. Dit is ook de eerste vrijdag die volgt op het amerikaanse feest Thanksgiving. Deze dag wordt vaak gezien als de start van de kerst inkopen. Inmiddels is Black Friday ook bij ons uitgegroeid tot een waar koopjesfestijn. Profiteer daarom nu bij Fietsenstunt.nl van de Black Friday Deals door een fantastische kortingsdeal te scoren. Want fietsen is leuk, gezond en nu tijdelijk wel heel voordelig!