Sparta

40 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

40 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sparta fietsen

Wie kent ze niet? De kwaliteitsfietsen van Sparta, altijd voorop qua innovatie. Want vernieuwing is wat de Sparta fietsen al jarenlang onderscheidend maakt aan andere fietsmerken. De laatste jaren is Sparta vooral op het gebied van elektrische fietsen zeer vooruitstrevend.

Sparta is de grondlegger van de e-bike en is daar zeker niet bij stil blijven staan. Ieder jaar weer worden diverse Sparta elektrische fietsen als beste getest in diverse fietstests. Met een e-bike geeft een extra steuntje in de rug en lijkt het of u altijd voor de wind heeft. De Sparta fietsen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Een garantie voor jarenlang fietsplezier.

Sparta elektrische fietsen

Sparta heeft een uitgebreide collectie e-bikes. Zo is er voor iedereen de juiste Sparta e-bike, of u nu een elektrische stadsfiets wilt of een sportieve speedbike zoals de Sparta D-burst, in de collectie van Sparta vindt u ze allemaal. Zo zijn er Sparta elektrische fietsen met een voorwiel-, achterwiel-, of middenmotor. Iedere motor heeft zijn eigenschappen en voor- en nadelen, u beslist zelf welke motor het beste bij uw eisen past.

Voor wie graag sportief wil fietsen, raden wij een Sparta e-bike met achterwielmotor aan, zoals de Sparta R5e, deze maakt het namelijk mogelijk om een derailleurversnelling op de fiets te plaatsen, zodat u lekker sportief kunt trappen. De middenmotor is vaak zeer krachtig en ideaal voor woon-werkverkeer. Populaire modellen met middenmotor zijn bijvoorbeeld de Sparta M8b, Sparta M7b en Sparta D-rule. In 2022 is daarbij de Sparta C-grid gekomen, in diverse uitvoeringen met de nieuwste motorische techniek. De elektrische stadsfietsen van Sparta zijn veelal voorzien van een voorwielmotor. Dankzij deze motor zijn ze ideaal voor de korte dagelijkse ritten en behoeft de fiets dankzij de naafversnelling en gesloten kettingkast een stuk minder onderhoud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Sparta a-shine F8e en Sparta Entree.

Diverse soorten Sparta fietsen

Sparta fietsen zijn er in alle soorten, kleuren en maten. Zo zijn er vrolijke transportfietsen zoals de Sparta Cargo, betrouwbare stadsfietsen, maar ook sportieve fietsen voor de langere toertochten. Het brede assortiment van Sparta zorgt ervoor dat er voor iedereen een passende fiets is.

Naast de reguliere elektrische fietsen, biedt Sparta ook een vouwfiets en tandem aan. De Sparta D-Wiz Fold is enorm praktisch en bijzonder handzaam, waardoor je ‘m zonder problemen meeneemt in het OV. Met de Sparta Double X kun je met z'n tweeën eropuit en genieten. Deze Sparta tandem is er naast de normale uitvoering ook met elektrische ondersteuning leverbaar.

Sparta