Sparta

27 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

27 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sparta fietsen kopen bij Fietsenstunt.nl

Wie kent ze niet? De kwaliteitsfietsen van Sparta, altijd voorop qua innovatie. Want vernieuwing is wat de Sparta fietsen al jarenlang onderscheidend maakt aan andere fietsmerken. De laatste jaren is Sparta vooral op het gebied van elektrische fietsen zeer vooruitstrevend. Sinds jaar en dag worden de Sparta fietsen in nederland geproduceerd.


Sparta is de grondlegger van de e-bike en is daar zeker niet bij stil blijven staan. Ieder jaar weer worden diverse Sparta elektrische fietsen als beste getest in diverse fietstests. Een bewijs dat een Sparta fiets een goede fiets is! Een e-bike geeft een extra steuntje in de rug en lijkt het of u altijd voor de wind heeft. De Sparta fietsen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Een garantie voor jarenlang fietsplezier.

Sparta elektrische fietsen

Sparta heeft een uitgebreide collectie e-bikes. Zo is er voor iedereen de juiste Sparta e-bike, of u nu een elektrische stadsfiets wilt of een sportieve speedbike zoals de Sparta D-burst, in de collectie van Sparta vindt u ze allemaal. Zo zijn er Sparta elektrische fietsen met een voorwiel- of middenmotor. Iedere motor heeft zijn eigenschappen en voor- en nadelen, u beslist zelf welke motor het beste bij uw eisen past.

Voor scholieren is bijvoorbeel de C-Ready met voorwielmotor zeer geschikt. Deze lichte stadsfiets bied fijne ondersteuning en heeft zelfs een model met riemaandrijving beschikbaar. Dankzij deze motor zijn ze ideaal voor de korte dagelijkse ritten en behoeft de fiets dankzij de naafversnelling en gesloten kettingkast een stuk minder onderhoud. Een middenmotor is zeer krachtig en ideaal voor woon-werkverkeer. Populaire series met middenmotor zijn bijvoorbeeld de Sparta A-Shine, Sparta D-rule. Ook de Sparta C-grid met lage instap is een zeer goede Sparta fiets. Beschikbaar in diverse uitvoeringen met de nieuwste motorische techniek.

Sparta GPS module

Mocht u zicht afvragen welke sparta fiets een gps systeem heeft, zetten wij deze hier op een rijtje. Sinds de lancering van het Bes3 systeem is het bij een aantal modellen mogelijk een Bosch connectmodule bij te bestellen. In combinatie met de E-bike Flow+ app van Bosch kunt u niet alleen het rijgedrag van de fiets instellen maar ook routes plannen en de fiets traceren aan de hand van het gps systeem.

 

Diverse soorten Sparta fietsen

Sparta fietsen zijn er in alle soorten, kleuren en maten. Zo zijn er transportfietsen zoals de Sparta Cargo, zeer geschikt voor het bezorgen van pakketten of de post. En ook de Sparta Compact, een kleine fiets geschikt in combinatie met het openbaar vervoer om de laatste meters naar werk of huis te fietsen.  Het brede assortiment van Sparta zorgt ervoor dat er voor iedereen een passende fiets is.Naast de reguliere elektrische fietsen, biedt Sparta ook een vouwfiets aan. De Sparta D-Wiz Fold is enorm praktisch en bijzonder handzaam, waardoor je ‘m zonder problemen meeneemt in het OV.

Sparta