Loekie

14 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

14 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Loekie fietsen

Al meer dan 30 jaar is Loekie hét A-merk voor kinderfietsen. Want wie heeft er nou niet leren fietsen op een Loekie fiets? Bij Fietsenstunt vind je Loekie kinderfietsen van 12 tot en met 22 inch, van hoge kwaliteit, voor kids die veilig willen leren fietsen.

Loekie kinderfietsen veranderen voortdurend, maar één ding blijft altijd, de kwaliteit. Het design past zich aan, de techniek evolueert en de zithouding is erg belangrijk. Al deze punten weet Loekie als geen ander te combineren in telkens weer een frisse en vrolijke collectie voor kinderen van 3 tot en met 9 jaar oud.

Veiligheid Loekie kinderfiets

Veiligheid boven alles, zeker bij kinderfietsen. Daarom is er bij alle Loekie fietsen dan ook extra aandacht besteedt aan de veiligheid. Dit begint bij de frames, deze zijn extra stevig en laag, zodat iedere jongen of meisje met gemak op en af kan stappen.

Naast het frame, hebben ook diverse modellen een extra rem voor nog meer veiligheid en is de verlichting recent nog weer vernieuwd en verbeterd. Dit alles zorgt ervoor dat de Loekie kinderfietsen één van de veiligste zijn in de Nederlandse straten. En dat voor een scherpe prijs!

Stijl Loekie fiets

Jouw Loekie fiets moet er natuurlijk ook héél mooi uit zien. Alles moet kloppen, van de kleur tot aan de details op de zijwielen en de kettingkast. Loekie volgt de laatste trends en heeft voor meisjes onder meer een roze prinsessen fiets en voor jongens de stoere Loekie Pick Up. Zo is er voor ieder kind een prachtige fiets, want hou jij niet van roze? Dan kan je ook kiezen voor de stoere Loekie Superstar.

De belangrijkste inspiratiebron bij het ontwerp van de Loekie kinderfietsen, zijn de kids zelf! Loekie luistert goed naar wat kinderen mooi en belangrijk vinden op en aan hun fiets. Bij diverse modellen is het ook mogelijk om een leuke moeder-dochter of vader-zoon combinatie te maken.

Loekie