Ruime collectie, scherp geprijsd.

 

Bij Fietsenstunt ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een nieuwe fiets. In onze ruime collectie is er altijd wel een fiets die goed bij je past! Naast fietsen hebben we ook een uitgebreid assortiment onderdelen en accessoires. Van hippe fietstassen en betrouwbare sloten tot handige fietspompen en veilige verlichting. Kortom, alles wat met fietsen te maken heeft!

 

Welke soorten fietsen hebben wij in onze collectie?

Bij ons vind je een fiets voor de hele familie. Je hebt keuze uit o.a. elektrische fietsen, speed pedelecs, stadsfietsen, transportfietsen, bakfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes. Kortom, in onze ruime collectie is er altijd voor ieder wat wils!

 

Zoveel merken, zoveel keuze.

Het kopen van een fiets is best lastig. Inmiddels vind je overal veel verschillende merken fietsen, zodat de juiste keuze maken best lastig. Een (elektrische) fiets is een kostbaar bezit, die je weloverwogen wilt uitkiezen en daarnaast ook wilt laten onderhouden. Je wilt er zeker zijn dat je  voorlopig met je nieuwe fiets vooruit kunt. Om de kwaliteitsfietsen te kunnen en mogen verkopen die wij aanbieden, is er specialistische kennis en ervaring nodig wat bij Fietsenstunt ruimschoots aanwezig is. Bovendien ben je er van verzekerd dat wij in samenwerking met de leveranciers ruime garantietermijnen en service bieden.

 

Premium Dealer.

Wij zijn er trots op dat we Premium Dealer zijn van gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Koga, Batavus, Sparta, Cortina, Qwic, Sensa en Merida. Van deze merken hebben wij de beschikking over de complete collectie en is de service ondersteuning vanzelfsprekend optimaal geregeld. Wanneer je bij ons een fiets koopt ben je er van verzekerd dat je een kwalitatief goede fiets aanschaft.

 

Levertijden.

De coronaperiode is voor iedereen, dus ook voor ons een periode als nooit tevoren. Tegelijkertijd is de vraag naar fietsen nog steeds ongekend. Levertijden blijven in de gehele Benelux oplopen door de gigantische vraag naar fietsen. Gelukkig hebben wij meer dan 5000 kwaliteitsfietsen snel leverbaar en is Fietsenstunt.nl bij veel fietsfabrikanten een van de grootste afnemers. Dankzij deze positie kunnen wij fietsen snel geleverd krijgen en zit jouw bestelling altijd bij de eerste productie die de fabriek verlaat. Wij adviseren dan ook om niet te lang te wachten met het bestellen van jouw favoriete model. Bestel nu, geniet straks!

 

100% fietsklaar & alle accessoires worden gratis gemonteerd

Alle fietsen worden door vakkundige monteurs met jarenlange ervaring rijklaar gemaakt. Alle accessoires die je bij de fiets besteld, worden ook door onze vakmensen op de fiets gemonteerd. Hierdoor ben je verzekerd van een degelijk product. Zo hoeft je thuis niet meer te sleutelen om het kinderzitje of de rieten mand op de fiets te plaatsen. Gemak en comfort, ook dat is de kracht van Fietsenstunt!

 

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 36041512. BTW Nummer NL804027778B01

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store