Sensa

Producten 1-48 van 79

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-48 van 79

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sensa racefietsen

Binnen het assortiment Sensa fietsen vindt u racefietsen in vele soorten en maten. Voor zowel de sportieve als de recreatieve racefietser biedt Sensa een breed scala aan racefietsen. Van de kwalitatief zeer sterke en stijlvolle Sensa Aquila en Sensa Giulia evo tot de zeer betaalbare instapmodellen van de Sensa Romagna serie. Bij de luxere Sensa fietsen kunt u kiezen uit verschillende afmontages en vaak ook meerdere opties. Met deze ruime keuze speelt het fietsmerk in op de diverse behoeften van racefietsers.

De standaard Sensa fietsen zijn zeer betaalbaar en mogen ook gezien worden. Deze Sensa dames en heren fietsen zijn gewoon prachtig, hebben een goede balans en u hoeft niet te denken welke componenten er op de fiets moeten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Sensa Superlite, Sensa Cintura en Sensa  Campagna. Sensa heeft al de perfecte samenstelling uitgekozen in iedere prijsklasse.

Sensa Racefietsen

Sensa mountainbikes

Sensa biedt een breed assortiment aan mountainbikes. Van toering tot racing, voor ieder is er wat wils. De uitgedachte mix van kwaliteitscomponenten op iedere Sensa fiets, zorgt ervoor dat u bij iedere prijsklasse de beste kwaliteit krijgt.

Ook bij de mountainbikes is het mogelijk om uw Sensa fiets geheel naar eigen wens samen te stellen. Hiervoor kunt u kiezen uit de Sensa Fiori of de Sensa Merano FS.

Sensa Mountainbikes

Sensa trekking bikes

De Sensa Trekking bikes zijn ideaal voor lange fietstochten door ieder landschap. Want doordat Sensa gebruik heeft gemaakt van de technieken uit de frames van wegfietsen en mountainbikes, zijn ze in staat om lichtgewicht trekking bikes te ontwerpen die er ook nog eens stijlvol en strak uit zien.

De componenten op deze prachtige Sensa fietsen zijn geselecteerd, zodat u de best mogelijke prestaties kunt leveren. Uiteraard is ook hier nooit de scherpe prijs-kwaliteitsverhouding uit het oog verloren. De Sensa Travel Lite zorgt ervoor dat u er ieder weekend weer met frisse moed en vol energie op uit gaat, ook met windkracht 5! Bij Fietsenstunt kan iedereen een passende Sensa fiets kopen.

Sensa Trekking fietsen

Sensa