Urban Iki Voorzitje Ta-ke

Kleur
As low as € 59,95
Direct leverbaar. Ook af te halen in onze winkels.
U plaatst een review over:Urban Iki Voorzitje Ta-ke
Je waardering

Informatie over Urban Iki Voorzitje Ta-ke

De kleintjes zitten echt op de eerste rij met een Urban Iki voorzitje! In een hoge positie op de fiets kunnen ze alles op de weg goed zien. Comfortabel dicht bij je. Het Urban Iki voorzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (15 kg). De beste plek op de fiets voor de kleinste avonturiers. Ook geschikt voor e-bikes!

Pluspunten:

● Voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (15 kg)

● Ook geschikt voor e-bikes

● Licht, comfortabel en slijtvast

● Veilige 5-puntsgordel

● TÜV goedgekeurd (Europese veiligheidsnorm)

● Makkelijke montage in slechts 5 minuten. Zie montagevideo

● Beschikbaar in 11 stijlvolle kleurcombinaties

● Past op elke standaard fiets

● Montagemateriaal standaard meegeleverd

Stel voetsteunen, voetenbandjes en schouderbandjes met slechts één hand. Het Dutch Design stoeltje heeft een ergonomische gevormde kuip met zachte rondingen. Het Japanse golfpatroon aan de buitenkant geeft het stoeltje een unieke uitstraling. De zachte schouderbandjes en het waterdichte zachte kussen zorgen voor extra comfort. Stel voetsteunen, voetenbandjes en sluit de 5-punts veiligheidsgordel met slechts één hand. Klaar om op pad te gaan!

Monteer het fietszitje in slechts 5 minuten met het meegeleverde montagemateriaal.  Voor jouw gemak kan het fietszitje in slechts 5 minuten worden gemonteerd. Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd met elk Urban Iki fietsstoeltje zonder extra kosten! Het Urban Iki voorzitje is geschikt voor elke standaard fiets. Op het montageblok voor de montage voorop, kan het als accessoire verkrijgbare windscherm eenvoudig worden bevestigd. Het stuur, ook verkrijgbaar als accessoire, kan makkelijk worden vastgeklikt op het Urban Iki fietszitje. Het Urban Iki voorzitje kan ook worden gemonteerd op e-bikes.

Bespaar geld op een tweede fietszitje met een extra montageblok. Met een extra montageblok of compact adapter die verkrijgbaar zijn als accessoire, kan het fietsstoeltje eenvoudig worden gewisseld tussen twee fietsen. Geld besparen op een extra stoel. Smart thinking!

Veilig, licht en comfortabel Het Urban Iki voorzitje voldoet aan de EN14344 norm en is TÜV goedgekeurd. De mooie en slanke belijning van het voorzitje zorgt voor extra ruimte tijdens het fietsen en maakt het zitje extra licht. Doordat de veilige 5-puntsgordel niet alleen over de borst maar ook over de beentjes gaat, is er geen ontsnappen aan! Een kind kan nooit wegdraaien onder de gordel uit. De sluiting van de gordel is wegklapbaar zodat er meer ruimte is om je kind in de stoel te zitten. Als het kindje eenmaal zit, kunnen het linker- en rechterdeel van de gordel afzonderlijk van elkaar in de sluiting geklikt worden. Hierdoor houd je altijd één hand vrij voor het onder controle houden van je fiets.

 • Deskundig adviesOnze vakmensen helpen je graag
 • Gratis thuisbezorgdGeldt voor alle fietsen
 • 100% fietsklaar afgeleverdVolledig afgemonteerd
 • Winkels en werkplaatsenBezoek onze Experience Store
Urban Iki Voorzitje Ta-ke
Urban Iki Voorzitje Ta-ke
As low as € 59,95
  • Productnaam Productnaam
   Urban Iki Voorzitje Ta-ke
  • Art.nr. Art.nr.
   CF-4511890211613
  • Merk Merk
   Urban Iki
  • Leeftijd kind Leeftijd kind
   9 maanden tot 3 jaar
  • Collectiejaar Collectiejaar
   2024
  • Bevestiging kinderzitje Bevestiging kinderzitje
   Stuurpen