Afhaalpunt Geldermalsen

Afhaalpunt Geldermalsen

Wat is er nu handiger dan jouw nieuwe fiets online te bestellen en deze zelf op te halen wanneer het jou uitkomt. Met meer dan 20 afhaalpunten verspreid over de hele Benelux is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Zo hebben wij ook voor onze klanten in de buurt van Geldermalsen een vestiging waar je jouw bestelling eenvoudig afhaalt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om jouw nieuwe tweewieler thuis te laten bezorgen dankzij onze professionele bezorgservice. Helaas kan het echter voorkomen dat onze koerier vertraging oploopt door verkeersdrukte of andere omstandigheden. Door ervoor te kiezen om je fiets af te halen in Geldermalsen voorkom je dit probleem en heb je zelf in de hand wanneer je jouw aankoop in huis hebt. Dat is één van de vele voordelen van Fietsenstunt!

Voorwaarden fiets afhalen in Geldermalsen

Let er op dat er andere voorwaarden gelden dan bij bezorgingen. Bij het afhalen worden de fietsen rijklaar voor je afgemonteerd waarbij de standaard afstellingen worden aangehouden. Je kunt dus direct naar huis fietsen op jouw nieuwe tweewieler maar het is niet mogelijk om deze op maat af te laten stellen. Bij het afhalen van één van onze fietsenwinkels in HoornWieringerwerf of Wervershoof is dit wel mogelijk. Kinderfietsen tot 20 inch en fietsendragers worden in de doos geleverd. Deze zijn dus eenvoudig mee te nemen met een grote laadbak of aanhanger. Bovendien worden geen extra kosten in rekening gebracht bij het afhalen. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

Wanneer kan ik mijn fiets afhalen?

Tijdens het bestellen kun je aangeven of je de fiets wilt laten bezorgen of dat je deze zelf afhaalt. Wanneer je voor afhalen in Geldermalsen kiest, ontvang je van ons een email waarin staat wanneer je bestelling voor je klaar staat.