Pointer Elektrische fietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pointer elektrische fiets

Ervaar het gemak van elektrisch fietsen met een Pointer e-bike. Door de elektrische trapondersteuning wordt fietsen nog leuker. Je zult nog meer plezier hebben tijdens het fietsen en vaker op de fiets stappen. De e-bikes worden veel gebruikt voor woon-werkverkeer. Nooit meer bezweet aankomen want met een elektrische fiets van Pointer, heb je altijd voor de wind. Bijkomend voordeel is dat jij jezelf eenvoudig door het drukke stadsverkeer begeeft. Dankzij de hoge actieradius is de e-bike ook voor langere fietstochten zeer geschikt. Bij Fietsenstunt vind je een mooi aanbod Pointer elektrische fietsen. 

Fietsaccessoires

Je maakt jouw Pointer e-bike helemaal compleet met de fietsaccessoires van Fietsenstunt. Zo kun je met behulp van dubbele fietstassen de accu die onder de bagagedrager bevestigd zit verbergen. Bovendien kun je met de fietstassen eenvoudig bagage mee te nemen. Ideaal om bijvoorbeeld boodschappen mee te doen. Ook kan je een kinderzitje toevoegen, zodat je makkelijk je kind mee kunt nemen op de fiets. Zo wordt jouw Pointer elektrische fiets multifunctioneel. Tot slot raden wij ook aan een goed slot aan te schaffen, zodat diefstal vrijwel onmogelijk wordt gemaakt.  

Pointer e-bike bestellen

Door de variatie in ons assortiment is er altijd een Pointer die aan jouw wensen voldoet. Uiteraard begrijpen wij heel goed dat je misschien eerst een proefrit wilt maken op een van de fietsen. Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets ga je immers niet over één nacht ijs. Daarom nodigen wij je graag uit in één van onze fietsenwinkels. Onze specialisten staan voor je klaar om je van advies te voorzien en je te helpen bij de aanschaf van jouw Pointer elektrische fiets. Indien je niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kun je jouw Pointer elektrische fiets heel eenvoudig online bestellen. De fiets wordt dan bij je thuis afgeleverd zonder dat je daarvoor verzendkosten betaalt!