Carqon

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Carqon Bakfietsen bij Fietsenstunt

Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare elektrische bakfiets, dan is Carqon het merk dat je moet kennen. Carqon is een Nederlands merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige elektrische bakfietsen die geschikt zijn voor zowel professioneel als privégebruik.

Carqon is een puur staaltje Nederlands vakmanschap, opgericht in 2018 door een team van gepassioneerde fietsliefhebbers met jarenlange ervaring in de fietsindustrie. Het merk streeft naar perfectie en kwaliteit in elk aspect van hun fietsen, van het ontwerp tot de materialen die worden gebruikt.

Een van de belangrijkste kenmerken van Carqon-bakfietsen is de krachtige en stille Bosch Performance Line CX motor. Met een Carqon-bakfiets kun je zonder moeite door heuvelachtig terrein fietsen, terwijl je geniet van de prachtige omgeving. Maar ook door de stad kun je jezelf snel manoeuvreren. De fietsen zijn uitgerust met de nieuwste Bosch-motoren, die zorgen voor een soepele en efficiënte ondersteuning.

Daarnaast zijn de Carqon-bakfietsen ook zeer veilig. De fietsen zijn uitgerust met geavanceerde remmen en een stabiel frame, waardoor ze gemakkelijk en veilig te manoeuvreren zijn. Bovendien zijn alle Carqon-fietsen uitgerust met hoogwaardige verlichting, waardoor je zelfs in het donker goed zichtbaar bent.

Bestel online of kom langs in de winkel

Of je nu boodschappen wilt doen, je kinderen naar school wilt brengen of gewoon wilt genieten van een ontspannen ritje, Carqon heeft de perfecte bakfiets voor jou. Bekijk het assortiment online van Carqon bij Fietsenstunt en ontdek de vele voordelen van deze hoogwaardige bakfietsen. Of kom naar de Experience Store in Hoorn, waar naast de nieuwste modellen ook een assortiment aan tweedehands bakfietsen staan.

Carqon