Cube Cubie 120 RT

Framemaat
Kleur
As low as € 349,-
Besteld bij leverancier. Neem contact op voor de actuele levertijd.
Offerte aanvragen

Ontvang jouw persoonlijke deal binnen 24 uur!

U plaatst een review over:Cube Cubie 120 RT
Je waardering

Informatie over Cube Cubie 120 RT

We hebben de Cubie 120 gemaakt voor avontuurlijke kinderen die niet kunnen wachten om te beginnen trappen. Het is een miniatuur, perfect gevormde versie van mama's en papa's eigen fietsen. Hij heeft een terugtraprem achter en een lichte, soepele velgrem voor, die wordt bediend met een hendel die speciaal is ontworpen voor kleine handjes. Veel speling helpt om vertrouwen op te bouwen en de bijgeleverde kettingkast houdt de benen van je kind vrij van de transmissie. We hebben zelfs een achterspatbord toegevoegd voor de vochtigere dagen.


Hij mag dan klein zijn, maar de Cubie 120 zit vol aandacht voor detail. Lichtgewicht aluminium buizen, veel bodemvrijheid en geen scherpe randen zijn allemaal standaard - en natuurlijk is er een keuze aan frameafwerkingen voor elk kind. We kunnen geen enthousiasme inbouwen, maar we denken dat je kind dat zelf wel zal vinden!

 • Deskundig adviesOnze vakmensen helpen je graag
 • Gratis thuisbezorgdGeldt voor alle fietsen
 • 100% fietsklaar afgeleverdVolledig afgemonteerd
 • Winkels en werkplaatsenBezoek onze Experience Store
Cube Cubie 120 RT
Cube Cubie 120 RT
As low as € 349,-
  • Merk Merk
   Cube
  • Productnaam Productnaam
   Cube Cubie 120 RT
  • Art.nr. Art.nr.
   4054571387301-1
  • Collectiejaar Collectiejaar
   2023
  • Frametype Frametype
   Universeel
  • Framemateriaal FramemateriaalFietsen met een aluminium frame zijn lichter dan de fietsen met een stalen frame. Tegelijkertijd zijn ze wel net zo sterk als staal. Voordeel van fietsen met een aluminium frame is dat ze een lager gewicht hebben en dus ook lichter fietsen. Een stalen frame is ideaal voor fietsen die moeten overleven in de stad. Want dankzij het oersterke stalen frame, kan deze fiets wel tegen een stootje. Dankzij het stalen frame is de fiets wel zwaarder van gewicht, ten opzichte van fietsen met een aluminium frame.
   Aluminium
  • Netto Gewicht Netto GewichtHet gewicht van de fiets heeft invloed op verschillende dingen. Hoe zwaarder een fiets is, hoe minder de wendbaarheid wordt. Ook speelt het gewicht van de fiets een rol bij een fietsendragers. Fietsendragers hebben een maximum gewicht dat zij kunnen vervoeren. Wanneer u een fiets koopt en u wilt deze meenemen op uw fietsendrager, dan is het belangrijk om te kijken of de fiets niet te zwaar is. Met of zonder accu? Bij elektrische fietsen wordt het gewicht aangegeven inclusief accu. Gemiddeld genomen weegt een accu tussen de 2 en 3 kilo, afhankelijk van de grootte van de accu.
   5.9
  • Aantal versnellingen Aantal versnellingenHoe meer versnellingen, des te groter de kans dat u in iedere situatie optimaal kunt fietsen. Maar of de fiets nu 3, 7 of 8 versnellingen heeft, de lichtste versnelling is nagenoeg altijd even licht en de zwaarste even zwaar. Het gaat hem dus om het verschil tussen de versnellingen, bij een fiets met 3 versnellingen is het verschil tussen versnelling 1 en 2 groter dan bij een fiets met 7 versnellingen.
   1 Versnelling
  • Achterderailleur Achterderailleur
   geen
  • Remsysteem RemsysteemMet de terugtraprem is krachtig en robuust tot stilstand komen nooit een probleem. Deze onderhoudsvrije rem, zorgt ervoor dat u in alle weersomstandigheden evengoed kunt afremmen. Rollerbrakes zorgen ervoor dat je veilig en gedoseerd tot stilstand komt. In alle weersomstandigheden bieden deze remmen u evenveel remkracht. Het grote voordeel van de rollerbrakes handremmen is dat ze nagenoeg onderhoudsvrij zijn. V-brakes zijn velgremmen, zoals u ze wellicht kent bij de racefiets. Wanneer u afremt worden de remblokken tegen de velg aangedrukt en komt u tot stilstand. V-brakes handremmen worden vaak gekozen bij hybride fietsen om het gewicht zo laag mogelijk te houden. Nadeel van de v-brakes is dat ze bij regen aan remkracht inleveren. Hydraulische schijfremmen zijn de beste remmen die er op de markt te vinden zijn. Waar velgremmen problemen hebben met regen en modder behouden de schijfremmen hun remkracht. De velg slijt niet en wordt niet warm in een afdaling. Het systeem is wel kwetsbaarder dan bijvoorbeeld de rollerbrakes of v-brakes. Bij hydraulische systemen worden de remmen bediend via olieleidingen i.p.v. kabels.
   Terugtraprem
  • Wielmaat Wielmaat
   12 inch
  • Garantie op Frame Garantie op Frame
   5 Jaar
  • Garantie op Voorvork Garantie op Voorvork
   2 jaar
  • Garantie op Onderdelen Garantie op Onderdelen
   2 jaar