Cortina U4

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Cortina U4

Meer over de Cortina U4

Iedereen fietst op zo'n hippe en trendy transportfiets van Cortina. Al reeds een aantal jaar is de Cortina U4 een zeer gewilde fiets. Deze stoere, robuuste transporter, is bekend vanwege zijn dubbele framebuis, handige voordrager en stijlvolle uitstraling. De Cortina U4 transportfiets heeft alles in huis om jarenlang van te genieten. Dit alles maakt de Cortina U4 al een aantal jaren de populairste transportfiets. Door de hoge populariteit van de Cortina U4 zijn er zelfs 24 inch en 26 inch uitvoeringen voor hippe jongens en meisjes. 

Inmiddels brengt Cortina verschillende uitvoeringen van de U4 op de markt. Zo is er onder meer een model zonder versnellingen en een terugtraprem, een versie met 7 versnellingen en rollerbrakes handremmen en kun je hem ook als elektrische fiets bestellen in de Cortina E-U4 versie. Naast de verschillen in afmontage heeft Cortina ook een onderscheid gemaakt in de stijl van de fiets. Zo kan je kiezen voor de standaard of Solid uitvoering.

Weet je niet zeker welke Cortina U4 voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De verschillende uitvoeringen

De Cortina U4 is er in diverse uitvoeringen voor volwassenen en in 2 uitvoeringen voor meisjes & jongens tussen de 8 en 14 jaar oud. Het basismodel in de serie is de Cortina Transport U4 RN fiets. Deze sterke transporter is er in een dames en herenversie en is voorzien van een krachtige terugtraprem zonder versnellingen, ideaal wanneer je alles binnen de stad kunt redden.

De Cortina U4 RN3 heeft een krachtige terugtraprem en drie versnellingen. Deze uitvoering is ook ideaal voor stadsgebruik. Uiteraard heeft de U4 RN3 een dubbele standaard, stuurvergrendeling en opvallende verlichting. Ook is er een uitvoering met een luxere naafdynamo. 

De Cortina U4 N7 is een luxere uitvoering van de RN3. De U4 N7 biedt je 7 versnellingen en betrouwbare rollerbrakes remmen, zodat je nog net even comfortabeler kunt fietsen. Uiteraard is ook de Cortina U4 N7 voorzien van een veilige dubbelpoot standaard, stuurvergrendeling en opvallende verlichting. Plaats op de hippe voordrager een leuke rieten mand of kunststof krat en de fiets krijgt ook nog eens zijn eigen, unieke look. 

Nieuw sinds 2020 zijn de Cortina U4 Transport Family modellen. Dit is de stijlvolle U4 nu als moederfiets! Of moederfiets, het is meer een familiefiets, want ook papa fietst lekker op deze fiets. De Cortina U4 Family is er in twee uitvoeringen en in verschillende hippe kleuren. Om ook met een voorzitje gemakkelijk op en af te stappen, heeft de Cortina U4 Family extra ruimte tussen het zadel en stuur. Het extra sterke frame is verlaagd, zodat je er gemakkelijker op stapt. 

Door het ongekende succes van de Cortina U4 en de opkomst van de elektrische fiets is er ook een prachtige Cortina U4 met elektrische ondersteuning. Sterker nog hij is er zelfs in verschillende uitvoeringen. De Cortina E-U4 met 3 versnellingen, of voor nog meer luxe de versie met 7 versnellingen. Met de Cortina E-U4 elektrische fietsen, bewijst Cortina dat elektrisch fietsen ook hip en trendy kan zijn!