Sparta M8b

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Sparta A-Shine Energy M8B 2022 Heren
  LENTE22
  Sparta A-Shine Energy M8B 2022 Heren
  Vanaf € 2.609,- € 2.899,-
 2. Sparta A-Shine Energy M8B 2022 Dames
  LENTE22
  Sparta A-Shine Energy M8B 2022 Dames
  Vanaf € 2.609,- € 2.899,-
 3. Sparta A-Shine M8B 2021 Heren
  LENTE22
  Sparta A-Shine M8B 2021 Heren
  Vanaf € 2.559,- € 2.849,-

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Sparta M8b

Meer over de Sparta M8b

Als e-bike van het jaar 2019 kan de Sparta M8b ook in 2020 natuurlijk niet ontbreken. Deze prettige e-bike met prettige natuurlijke trapondersteuning is verkozen tot e-bike van het jaar 2019. Uit diverse andere tests is gebleken dat met name de ondersteuning vanuit de Bosch middenmotor als zeer prettig wordt ervaren. De goede trapondersteuning van de Bosch middenmotor, wordt aangevuld met een ruime actieradius. Van het AD testpanel krijgt de Sparta M8b een 7.4. Zonder de ondersteuning fietst de Sparta M8b een stuk minder soepel. Qua comfort is het ook wat minder dan bij andere modellen, maar de prijs-kwaliteitsverhouding van deze fiets is goed. 

De Sparta M8b heeft een mooi afgewerkt en duidelijk display. De bediening via de knoppen aan het stuur, zorgen voor de juiste mate van veiligheid. De Sparta M8b is er voor dames en heren. In november 2018 heeft de Sparta M8b een GIO-erkenning gekregen. Volgens het oordeel van de jury voldoet deze elektrische fiets ruimschoots aan de hoogste design verwachtingen. 

Weet je niet zeker welke Sparta M8b het beste bij jouw fietsgedrag past? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De Sparta M8b in detail

Sparta M8b detail_1

Wat zijn de kenmerken van de Sparta M8b

De Sparta M8b kenmerkt zich van buitenaf door zijn moderne en stijlvolle design, waarvoor het de GIO-erkenning heeft gekregen. Van binnen zorgt de Bosch middenmotor voor de juiste mate van elektrische ondersteuning. Deze Sparta elektrische fiets biedt je de juiste mate van comfort en ondersteuning, tegen een scherpe prijs. Tijdens het fietsen geniet je van de ondersteuning en als je met de fiets aan de hand loopt, kun je gebruik maken van de Walk assist functie. Zo loop je ook met de fiets aan de hand lekker licht. 

Je stapt iedere dag veilig op deze Sparta elektrische fiets, want dankzij de automatische verlichting ben je voor iedereen uitstekend zichtbaar. Ook de hydraulische velgremmen dragen bij aan de veiligheid van deze fiets. Hydraulische velgremmen zijn kwalitatief sterke remmen, die je ook op hogere snelheid snel en veilig tot stilstand kunnen laten komen. 

De Sparta M8b is er in een opvallende blauw/zwarte uitvoering of een wat meer neutrale mat grijze kleur. De Sparta M8b damesfiets is er in vier framematen; 48, 53, 57 en 61 centimeter. De Sparta M8b herenfiets is er ook in vier framematen, maar begint vanaf 53 centimeter tot de uitvoering van 65 centimeter, voor de langere heren.