Batavus Fonk E-Go

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Batavus Fonk E-Go N7 2022 Heren
  LENTE22
  Batavus Fonk E-Go N7 2022 Heren
  Vanaf € 1.619,- € 1.799,-
 2. Batavus Fonk E-Go Plus 2022 Heren
  LENTE22
  Batavus Fonk E-Go Plus 2022 Heren
  Vanaf € 1.889,- € 2.099,-
 3. Batavus Fonk E-Go Plus 2022 Dames
  LENTE22
  Batavus Fonk E-Go Plus 2022 Dames
  Vanaf € 1.889,- € 2.099,-
 4. Batavus Fonk E-Go N7 2022 Dames
  LENTE22
  Batavus Fonk E-Go N7 2022 Dames
  Vanaf € 1.619,- € 1.799,-

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Batavus Fonk E-go: De ultieme schoolfiets

De Batavus Fonk E-go® is een echte alleskunner. Niet alleen in de stad komt hij tot zijn recht, maar ook een recreatieve tocht gaat hij niet uit de weg. Door zijn lichte frame beweeg je lekker snel en ben je wendbaar. De kabels lopen door het frame, waardoor je minder snel blijft hangen achter andere fietsen in de fietsenstalling. Ook zijn ze minder kwetsbaar in alle weersomstandigheden. 

Met de E-Motion voorwielmotor heb je een motor die een natuurlijke ondersteuning biedt. Doordat de motor in het voorwiel geplaats is en de accu zich in de achterdrager bevindt heb je een goede gewichtsverdeling. Met de Fonk E-go® geniet je van elke rit!

 

Elektrische fiets met E-motion technologie

Voor wie van comfort houdt maar liever niet met ingewikkelde displays en softwareprogramma’s te maken heeft, is de E-motion technologie ideaal. Het bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken en je kunt kiezen uit vijf ondersteuningsstanden. De voorwielmotor trekt je als het ware naar voren, waardoor je profiteert van een natuurlijke ondersteuning. Bovendien is een voorwielmotor erg stil, zodat je optimaal kan genieten van je rit. Daarnaarst is er ook nog de Fonk E-go Plus uitvoering. Deze luxe uitvoering onderscheid zich door middel van een middenmotor. 

 

Licht, kleurrijk frame voor wendbaar rijplezier

Doordat de Fonk licht in gewicht is, is dit de ideale fiets als je zonder problemen en lekker wendbaar door de straten en over de fietspaden wil zoeven. Elke bocht neem je dus vol vertrouwen. De Fonk is beschikbaar in een breed aanbod aan moderne en frisse kleuren.

 

Slimme verlichting en bekabeling

De Fonk is voorzien van een aantal handige, slimme functies. Zo staat veiligheid voorop en ga je je vol vertrouwen op pad door de unieke verlichting die altijd aanstaat én is voorzien van een standlichtfunctie. De verlichting is hoog op het stuur gemonteerd zodat deze meer opvalt en minder snel beschadigd tijdens het stallen. De kabels zijn netjes weggewerkt in het frame om niet te blijven haken in fietsenstallingen.