Loekie Prinses

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Loekie Prinses

Meer over de Loekie Prinses

Voor echte meisjes-meisjes heeft Loekie de prachtige, roze Loekie Prinses ontworpen. Met een roze frame, roze voordrager, roze bel, roze kettingkast een musthave voor de kleine prinses. De Loekie Prinses is een echte eyecatcher en functioneert uitstekend voor ritjes naar school, vriendinnen of gezellig met (groot)ouders een stukje fietsen. De voor- en achterdrager maken de fiets helemaal hip!

De Loekie Prinses is er voor de allerkleinste in een 12 inch uitvoering. Zo kunnen meiden vanaf 3 jaar al leren fietsen op een echte prinsessenfiets. De 12 inch en 16 inch versie zijn voorzien van stabiele zijwielen, om veilig te leren fietsen. Vanaf de 18 inch uitvoering van de Loekie Prinses is er gekozen voor een lichtroze kleur en is het frame voorzien van sierlijke hartjes. Voor de allerkleinsten is er ook een prachtige Loekie Prinses Loopfiets!

Weet je niet zeker welke Loekie Prinses het meest geschikt is voor je kind? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De Loekie Prinses in detail

 De verschillende uitvoeringen

De schattige 12 inch Loekie Prinses meisjesfiets is een fiets voor echte meisjes-meisjes. Natuurlijk heeft de fiets een roze frame, maar ook de bel, voordrager en kettingkast zijn helemaal roze! Loekie heeft zoals bij elke kinderfiets ook bij de Prinses veel aandacht besteed aan de veiligheid. Daarvoor is de fiets voorzien van dubbele remmen en verschillende reflectoren. Met de zijwieltjes kan er worden geoefend met trappen voordat de stabiliteit voldoende is om echt los te kunnen fietsen.

Meisjes tussen de 4 en 6 jaar komen uit bij de prachtige Loekie Prinses 16 inch meisjesfiets. Ook deze fiets is helemaal roze en heeft net als de 12 inch uitvoering stabiele zijwielen, maar wanneer je deze niet meer nodig hebt zijn ze eenvoudig te demonteren. Dankzij het sterke stalen frame kan de fiets wel tegen een stootje mocht je vallen. Remmen kan je zowel met de handrem als met de sterke terugtraprem, extra veilig dus! 

Vanaf de 18 inch uitvoering van de Loekie Prinses krijgt de fiets een andere uitstraling. Genuanceerd roze kenmerkt deze fiets. Voor de meiden die naar school fietsen, korte toertochtjes maken of gewoon naar vriendinnen fietsen. De fiets heeft een aluminium frame, waardoor hij lichter en prettiger fietst. De verlichting is mooi geïntegreerd in het spatbord en zorgt voor uitstekende zichtbaarheid in het donker. De 18 inch is bij uitstek geschikt voor meisjes met kledingmaat 110 t/m 122.

Kleine meiden worden groot en ook voor hen is er een prachtige en stijlvolle Loekie Prinses kinderfiets. De Loekie Prinses 20 inch is geschikt voor meiden tussen de 5 en 8 jaar oud of met kledingmaat 116 t/m 122. Deze eyecatcher biedt je de vrijheid die je graag wilt als je groter wordt! Dankzij de handremmen in combinatie met de krachtige terugtraprem kun je altijd snel tot stilstand komen. In het donker nog de straat op is ook geen probleem dankzij de opvallende verlichting.

De grootste uitvoering is de Loekie Prinses 22 inch, deze leuke uitvoering is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 9 jaar oud. De zachtroze kleur van het frame loopt door tot in de kabels van de remmen. Alles aan deze prachtige fiets is roze, omdat meiden nu eenmaal gek zijn op die kleur! Neem met gemak je schooltas mee op de handige voordrager. Dankzij de drie versnellingen en handremmen kan je altijd lekker fietsen.