Qwic

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

QWIC elektrische fiets

Ervaar het gemak van elektrisch fietsen met een QWIC e-bike! Met een elektrische fiets heb je altijd een steuntje in de rug en wordt fietsen nog leuker. E-bikes zijn het alternatief voor de auto en het openbaar vervoer. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog. Je zoeft ontspannen van A naar B. Ook voor woon-werkverkeer is de e-bike een ideale uitkomst. Zo sta je nooit meer vast in het verkeer en kom je met een lekkere fietstocht in de benen aan op het werk.

Jaarlijks beoordelen diverse erkende elektrische fietstesten in Nederland, België en Duitsland onze e-bikes op kwaliteit, prijs, design en rijeigenschappen. QWIC e-bikes zijn zo meermaals gekozen tot de beste elektrische fietsen van het jaar.

 

Adventure e-bikes

Als all-terrain e-bike is de QWIC Atlas ontworpen voor gebruikers die naast het verharde wegdek ook onbeperkt toegang eisen tot off-road paden. De QWIC Atlas schreeuwt om lange tochten en uitdagingen. Onze Adventure e-bikes zijn ontwikkeld voor dagelijks woon-werkverkeer en recreatief gebruik in avontuurlijke stijl. Een omweg is snel gemaakt. Met jouw e-bike rijd je door weer en wind. De mooiste routes met de bijhorende ruigere wegen krijgen vaak jouw voorkeur. Met deze Adventure e-bike maak jij een statement en laat je zien dat jij intensief fietsen de baas kunt.

Comfort e-bikes

De Comfort e-bikes zijn de meest luxe lifestyle fietsen uit QWICs assortiment. De Comfort Serie bestaat uit drie categorieën: Premium Q, Premium i en de klassieke Premium. Dankzij het efficiënte elektrische systeem zijn de QWIC Premium elektrische fietsen geschikt voor zowel stedelijk gebruik als woon-werkverkeer.  

De Premium Q is de meest innovatieve en vooruitstrevende QWIC e-bike ooit ontwikkeld. Modellen binnen deze nieuwe serie zijn samengesteld uit hoogwaardige componenten en een uniek design, waar verschillende gerenommeerde designers aan hebben gewerkt. De Premium i is bij uitstek gemaakt voor fietsers met oog voor detail. De accu is bij de Premium i prachtig volledig geïntegreerd in het frame. Dit zorgt voor een betere gewichtsverdeling van de e-bike. In combinatie met stevige aluminium spatborden en de speciaal voor deze serie ontwikkelde leren handvatten en zadel, is het design bijzonder hoogwaardig. Bij de Premium staan design en comfort al vanaf het begin voorop, niet voor niets brengt deze serie al jaren diverse testwinnaars voort. De krachtige middenmotor en de grote accucapaciteit maken deze premium e-bikes geschikt voor zowel recreatief gebruik als woon-werkverkeer. Bij e-bikes uit de Premium is de accu verwerkt onder de bagagedrager van de fiets, deze staan ook wel bekend als de Premium MN7D en MN7D+. 

Binnen deze series van design e-bikes verschillen de modellen onder andere van elkaar door het soort middenmotor, aandrijving of het versnellingssysteem. Bij de Premium Serie staan design en comfort voorop.

Performance e-bikes

Binnen de Performance Serie smelten prestatie, design, kwaliteit en kracht samen in een e-bike. Met onze sportieve e-bikes zoef jij naar jouw eindbestemming. Ontworpen voor de veeleisende sportieve fietser, zijn QWIC Performance e-bikes hét alternatief voor de korte autorit. De QWIC performance e-bikes kenmerken zich door de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen de serie is er de keuze uit een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor. De performance serie bestaat uit de RD11 (speed) en MD11 (speed).

Binnen de Performance Serie is er keuze tussen (45km/h) en de elektrische fietsen tot 25 km/h.

Speed ​​pedelecs zijn een combinatie van hoge snelheid en comfort. Aan het sportstuur zitten bewust extra grote Ergon handvatten. Om supersnel tot stilstand te komen is er speciale aandacht besteed aan de hydraulische schijfremmen. Daarnaast kun je je Speed Pedelec op jouw voorkeur afstellen vanwege de vele verschillende instelbare componenten.

Urban e-bikes

De urban e-bikes zijn luxe afgewerkt en uitermate geschikt voor gebruik in de stad. Iedere stadsfiets beschikt over een volledig geïntegreerde accu, die middels een eenvoudig kliksysteem uitneembaar is. Innoverend binnen deze collectie is het personaliseerbare karakter van deze elektrische fietsen. Zo beschikken meerdere fietsmodellen over zowel een rotatie- als krachtsensor, welke in te stellen is naar jouw wens.

De e-bikes uit de Urban Serie zijn uitgerust met een QWIC voor- of achterwielmotor, welke garant staat voor een krachtige ondersteuning en perfect geschikt is voor korte ritten. Tevens zijn alle modellen uitgevoerd met een MIK-bagagedrager en zijn de fietsen optioneel uit te voeren met een voordrager. Comfortabel de obstakels binnen de stad doorkruisen, wordt met de Urban i-FN7 een eitje!

Qwic