Fietsenwinkel Almere - Afhaalpunt

Bij Fietsenstunt heb je de keuze om jouw nieuwe fiets thuis te laten bezorgen of zelf af te halen. Uiteraard doen wij er met onze bezorgdienst alles aan om jouw bestelling op de afgesproken tijd te leveren. Echter kan het soms voorkomen dat onze koeriers onverhoopt vertraging oplopen door verkeersdrukte of andere omstandigheden. Het voordeel van het afhalen van je fiets is daarom ook dat je niet hoeft te wachten op de bezorger en zelf langs kunt komen wanneer het jou uitkomt! Dus ben je woonachtig in de buurt van Almere? Bestel jouw tweewieler dan eenvoudig in onze webshop en haal deze af bij ons afhaalpunt.

Voorwaarden fiets afhalen in Almere

Besluit je om de fiets af te halen bij ons afhaalpunt in Almere? Dan dien je rekening te houden met de volgende zaken. Tijdens het bestellen kun je aangeven dat je de fiets af wilt halen bij ons filiaal in Almere. Je ontvangt dan een email waarin staat wanneer de bestelling voor je klaar staat. De fiets wordt rijklaar voor je afgemonteerd. De medewerkers bij ons afhaalpunt in Almere kunnen de fiets niet op maat voor je afstellen. De standaard afstellingen worden dus aangehouden bij afhalingen. Je kunt er dus direct op naar huis fietsen of hem achterop een fietsendrager meenemen. Fietsendragers en kinderfietsen tot en met een wielmaat van 20 inch worden fabrieksklaar in de doos afgeleverd. Voor het afhalen van een fiets bij een van onze afhaalpunten in Almere rekenen wij bovendien geen extra kosten. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur*
Dinsdag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur
* Het is bij de afhaalpunten mogelijk om ook buiten de openingstijden uw bestelling op te halen. Neem hiervoor van te voren contact op met het afhaalpunt waar u de bestelling wilt afhalen.

Fietsenstunt.nl - Almere

Wormerweg 6
1311 XB Almere
036-5460460