Afhaalpunt Deventer

Bij Fietsenstunt beschikken wij over twintig afhaalpunten verspreid door de hele Benelux. Hierdoor is er altijd een vestiging bij jou in de buurt waar je jouw fiets zelf af kunt halen. Dus ben je woonachtig in de buurt van Deventer? Dan bestel je jouw nieuwe tweewieler eenvoudig online in onze webshop en haal je deze op bij ons afhaalpunt in Deventer. Het voordeel van het afhalen van jouw aankoop is dat je niet hoeft te wachten tot de bezorger er is. Hoewel wij over een professionele bezorgdienst beschikken, kan het voorkomen dat onze koerier vertraging oploopt door drukte op de weg of andere omstandigheden. Dankzij onze afhaalservice haal je jouw fiets dus zelf op wanneer het jou uitkomt en ben je niet afhankelijk van de bezorgers. Dat is het grote voordeel van Fietsenstunt!

Voorwaarden fiets afhalen in Deventer

Bij het plaatsen van een bestelling in onze webshop kun je aangeven of je de fiets thuis wilt laten bezorgen of dat je deze zelf afhaalt bij één van onze afhaalpunten. Nadat wij je bestelling hebben doorgekregen, ontvang je van ons een email waarin staat wanneer de fiets voor je klaar staat bij ons afhaalpunt in Deventer. Voor het afhalen gelden andere voorwaarden dan bij bezorgingen. De fietsen worden rijklaar voor je afgemonteerd. Het is echter niet mogelijk om de fiets op maat af te laten stellen bij het afhaalpunt. De fietsen worden dus met de standaard afstellingen afgeleverd. Om de fiets op maat af te laten stellen kun je eventueel bij één van onze fietsenwinkels in Noord-Holland terecht. Kinderfietsen tot 20 inch en fietsendragers kunnen in de doos worden opgehaald. Bovendien worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het afhalen van een bestelling in Deventer. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur*
Dinsdag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur
* Het is bij de afhaalpunten mogelijk om ook buiten de openingstijden uw bestelling op te halen. Neem hiervoor van te voren contact op met het afhaalpunt waar u de bestelling wilt afhalen.

Fietsenstunt.nl Deventer

Brunswijkstraat 10
7418 EM Deventer
0570-503030