Afhaalpunt Ham

Bij Fietsenstunt kun je jouw fiets of e-bike online bestellen en deze zelf afhalen bij een afhaalpunt. Met meer dan twintig afhaalpunten verspreid door de hele Benelux is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Voor al onze Belgische klanten die woonachtig zijn in de buurt van Ham hebben wij bij Fietsenstunt een speciaal afhaalpunt. Je bestelt jouw nieuwe fiets of e-bike dus eenvoudig online in onze webshop en haalt deze op wanneer het jou uitkomt. Met het brede aanbod tweewielers van Fietsenstunt zit er altijd wel een geschikt model voor jou bij. Of je nu op zoek bent naar een transportfietsmoederfietsmountainbikeomafiets of bakfiets, hier vind je de fiets die je zoekt! Bovendien verkopen wij uitsluitend topmerken als AvalonBatavusBSPSpartaSensaMerida en Cortina. Hiermee weet je dus zeker dat je een fiets van uitstekende kwaliteit aanschaft waar je jarenlang fietsplezier aan zult beleven.

Voorwaarden afhalen

Zodra je een bestelling geplaatst heb kun je aangeven of je jouw aankoop zelf afhaalt in het afhaalpunt in Ham. Je ontvangt een e-mail van ons waarin staat wanneer je bestelling voor je klaarstaat. Fietsen worden rijklaar voor je afgemonteerd zodat je er direct op kunt wegrijden. Echter worden wel de standaard fabrieksafstellingen aangehouden. Het is niet mogelijk om je fiets op maat af te laten stellen bij een afhaalpunt. Hiervoor kun je bij één van onze fietsenwinkels terecht. Kinderfietsen en fietsendragers worden in de doos afgeleverd zodat je deze eenvoudig mee kunt nemen. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur*
Dinsdag t/m vrijdag 08:30 - 18:00 uur
* Het is bij de afhaalpunten mogelijk om ook buiten de openingstijden uw bestelling op te halen. Neem hiervoor van te voren contact op met het afhaalpunt waar u de bestelling wilt afhalen.

Fietsenstunt.nl - Ham

Truibroek 51
3945 Ham
011 360061