Afhaalpunt Helvoirt

Afhaalpunt Helvoirt

Wist je dat je bij Fietsenstunt jouw nieuwe fiets of e-bike eenvoudig online bestelt en deze bij jou in de buurt afhaalt wanneer het jou uitkomt? Dat is het grote voordeel van Fietsenstunt! Speciaal voor al onze klanten die in de buurt van Den Bosch wonen hebben wij een afhaalpunt in Helvoirt. In onze webshop vind je een zeer uitgebreid aanbod tweewielers van topmerken als BatavusBSPSpartaSensaMerida en Cortina. Voor iedereen is er wel een geschikt model te vinden. Of je nu op zoek bent naar een stadsfietstransportfietsmountainbike of hybride fiets, bij Fietsenstunt vind je gegarandeerd wat je zoekt. Ook voor de allerkleinsten hebben wij een mooi aanbod kinderfietsen van 12 tot 26 inch. Zo is er altijd wel een fiets die bij jou past!

De voordelen

Het afhalen van jouw fiets brengt vele voordelen met zich mee. Zo hoef je niet te wachten tot onze bezorger er is. Uiteraard doen wij er met onze bezorgservice alles aan om bestellingen op tijd te leveren, maar het kan altijd gebeuren dat de bezorger vertraging oploopt. Door ervoor te kiezen om jouw nieuwe fiets zelf af te halen voorkom je dit probleem. Hierdoor heb je zelf in de hand wanneer je jouw tweewieler in huis hebt.

Wanneer kan ik mijn fiets afhalen?

Zodra je een bestelling plaatst in onze webshop, kun je aangeven of je deze wilt laten bezorgen of zelf wilt komen afhalen in Helvoirt. Als je voor zelf afhalen kiest, ontvang je van ons een email waarin staat wanneer je de bestelling op kunt halen. Het is ook mogelijk om buiten openingstijden jouw fiets af te halen. Neem daarvoor wel eerst contact op met het afhaalpunt in Helvoirt.

Voorwaarden

Voor het afhalen bij een afhaalpunt gelden andere voorwaarden. Alle fietsen worden rijklaar afgeleverd waarbij de fabrieksafstellingen worden aangehouden. Je kunt jouw tweewieler dus niet op maat laten afstellen bij de afhaalpunten. Hiervoor kun je wel terecht in één van onze fietsenwinkels in HoornWieringerwerf of Wervershoof. Kinderfietsen tot 20 inch en fietsendragers kunnen in de doos afgehaald worden en zijn dus eenvoudig te transporteren. Fietsaccessoires kunnen niet apart worden opgehaald bij ons afhaalpunt in Helvoirt. Deze kun je uiteraard wel laten bezorgen. Bestel jouw nieuwe fiets dus eenvoudig online en haal deze op in Helvoirt wanneer jij dat wilt! Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.