Afhaalpunt Noordhorn

Jouw nieuwe fiets of e-bike online bestellen en afhalen wanneer jij dat wilt? Geen probleem bij Fietsenstunt! Voor al onze klanten in Groningen hebben wij een afhaalpunt in Noordhorn waar we jouw bestelling voor je klaarzetten. In onze webshop heb je een ruime keuze uit transportfietsenstadsfietsenracefietsenmoederfietsen en mountainbikes. Ook voor de allerkleinsten hebben we een mooi aanbod kinderfietsen van 12 tot 26 inch. Voor iedereen is er dus wel een geschikte tweewieler te vinden. bovendien zijn al onze modellen van bekende topmerken als AvalonBatavusBSPSpartaSensaMerida en Cortina. Hiermee ben je dus verzekerd van een fiets van uitstekende kwaliteit die jarenlang meegaat.

Zelf afhalen

Door ervoor te kiezen om jouw fiets af te halen in Noordhorn voorkom je het probleem dat je op de bezorger moet zitten wachten. Met onze professionele bezorgservice doen wij er natuurlijk alles aan om bestellingen op tijd te leveren, maar het kan altijd voorkomen dat onze bezorger vertraging oploopt. Als je jouw bestelling zelf afhaalt in Noordhorn heb je zelf in de had wanneer je jouw fiets in huis hebt.

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Zodra je een bestelling in de webshop hebt geplaatst kun je aangeven of je de fiets wilt laten bezorgen of dat je deze zelf af wilt halen bij een afhaalpunt. Als je ervoor kiest om je bestelling zelf af te halen in Noordhorn, ontvang je van ons een e-mail waarin staat wanneer je deze op kunt halen.

Voorwaarden fiets afhalen in Noordhorn

Let er op dat er andere voorwaarden van toepassing zijn op het afhalen van bestellingen. Fietsen worden rijklaar voor je afgemonteerd waarbij de fabrieksafstellingen worden aangehouden. Het is echter niet mogelijk om de fiets op maat af te laten stellen bij ons afhaalpunt in Noordhorn. In onze fietsenwinkels in Noord-Holland is dit wel mogelijk. Kinderfietsen tot 20 inch en fietsendragers kunnen in de doos worden afgehaald wat het transport eenvoudiger maakt. Bestel jouw nieuwe fiets dus snel online en haal deze op bij ons afhaalpunt in Noordhorn. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.