Afhaalpunt Weert

Afhaalpunt Weert

Online je nieuwe fiets of e-bike bestellen en deze afhalen wanneer het jou uitkomt? Bij Fietsenstunt kan dat! In onze webshop bestel je jouw tweewieler eenvoudig online waarna je kunt aangeven of je deze wilt laten bezorgen of afhalen. Het voordeel van zelf afhalen is dat je niet afhankelijk bent van de bezorger. Uiteraard doen wij er met onze bezorgdienst er alles aan om jouw bestelling binnen het afgesproken tijdsblok te leveren. Helaas kan het in de praktijk voorkomen dat onze koerier vertraging oploopt in de file. Door jouw aankoop zelf af te halen voorkom je dit probleem en heb je zelf in de hand wanneer je de tweewieler in huis hebt. Met meer dan twintig afhaalpunten in alle drie de landen van de Benelux is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Zo kunnen al onze klanten in de regio Weert terecht bij Wetron Logistics BV voor het afhalen van een bestelling.

Wanneer kan ik mijn fiets afhalen?

Als je een bestelling plaatst in onze webshop kun je daarbij aangeven of je deze af wilt halen bij ons afhaalpunt in Weert. Je ontvangt dan van ons een email waarin staat wanneer de fiets voor je klaar staat. Bij onze afhaalpunten is het zelfs mogelijk om buiten de openingstijden langs te komen. Neem hiervoor wel eerst contact op met het desbetreffende afhaalpunt.

Voorwaarden

Goed om te weten is dat er op het afhalen van een bestelling bij een afhaalpunt andere voorwaarden van toepassing zijn dan op het afhalen in één van de fietsenwinkels en op bezorgingen. Zo worden alle fietsen rijklaar afgeleverd met de fabrieksaftellingen. Het is dus niet mogelijk om de fiets op maat af te laten stellen bij ons afhaalpunt in Weert. In onze fietsenwinkels kan dit wel. Kinderfietsen tot 20 inch en fietsendragers kunnen in de doos afgehaald worden wat het transport makkelijker maakt. Fietsaccessoires kunnen niet los opgehaald worden bij een afhaalpunt. Tot slot worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het afhalen van een aankoop bij onze afhaalpunten of in de winkel. Het is niet mogelijk om fietsen van het merk Batavus, Sparta en Loekie bij onze afhaalpunten af te halen.