Inruilvoordeel bij Fietsenstunt.nl

Bij Fietsenstunt.nl is je oude fiets geld waard! Heb je nog een fiets en wil je deze graag inruilen bij aankoop van een splinternieuwe? Dat kan! Klik dan bij de fiets van je keuze op de button "Fiets inruilen?" Vul vervolgens het formulier in en voeg duidelijke foto’s toe van de fiets die je wilt inruilen. Binnen 24 uur ontvang je dan van ons een scherpe offerte voor aankoop van jouw nieuwe fiets of e-bike!

 

Hoe werkt het?

Stap 1 - Selecteer de fiets waar je interesse in hebt.

Stap 2 - Op de productpagina klik je op de button "Fiets inruilen?"

Stap 3 - Vul het formulier in en voeg duidelijke foto's toe.

Stap 4 - Onze fietsexperts beoordelen de inruilfiets en sturen je een scherpe offerte.

 

Voorwaarden Inruilvoordeel.

Het mogelijk om een gebruikte fiets in te ruilen bij aankoop van een nieuwe fiets, maar hou rekening met de volgende voorwaarden;

· Racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen zijn uitgesloten van deze actie.

· Niet geldig i.c.m. met andere acties.

· De inruilfiets dient compleet en rijdbaar te zijn.

 

Heb je nog vragen over Inruilvoordeel?

Neem dan gerust contact op met onze fietsexperts. We zijn bereikbaar via de live chat, telefoon of e-mail en helpen je uiteraard graag verder!

 

Bestel nu, geniet straks!

Wij hebben veel fietsen op voorraad en kunnen daarom ook snel leveren. Echter, de coronaperiode is voor iedereen, dus ook voor ons een periode als nooit tevoren. Tegelijkertijd is de vraag naar fietsen nog steeds ongekend. Levertijden blijven in de gehele Benelux oplopen door de gigantische vraag naar fietsen. Het kan dus zijn dat de door jou bestelde fiets een wat langere levertijd heeft. Gelukkig hebben wij meer dan 5000 kwaliteitsfietsen snel leverbaar en is Fietsenstunt.nl bij veel fietsfabrikanten een van de grootste afnemers. Dankzij deze positie kunnen wij fietsen snel geleverd krijgen en zit jouw bestelling altijd bij de eerste productie die de fabriek verlaat. Wij adviseren dan ook om niet te lang te wachten met het bestellen van jouw favoriete model. Daarom luidt ons advies: Bestel nu, geniet straks!

  • Deskundig advies Onze vakmensen helpen je graag
  • Gratis thuisbezorgd Geldt voor alle fietsen
  • 100% fietsklaar geleverd Volledig afgemonteerd
  • Winkels en werkplaatsen Bezoek onze Experience Store