BSP La Dolce Vita

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. BSP La Dolce Vita N7 2022 Dames
  Gratis voorzitje
  BSP La Dolce Vita N7 2022 Dames
  Vanaf € 839,- € 949,-
 2. BSP La Dolce Vita N7 2021 Dames
  BSP La Dolce Vita N7 2021 Dames
  Vanaf € 779,- € 899,-

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Meer over de BSP La Dolce Vita

De BSP La Dolce Vita is een op en top moederfiets. Bijzonder aan deze moederfiets is, dat hij wel een hippe uitstraling heeft dankzij de urban look. Zowel voor- als achterop neem je met gemak je kinderen mee. De BSP La Dolce Vita is volledig afgericht op het vervoeren van je kids. De fiets heeft een verlengd frame, waardoor er genoeg ruimte is voor een kinderzitje voorop en je evengoed nog prettig en veilig op en af kunt stappen. 

De BSP La Dolce Vita is er in drie uitvoeringen. De La Dolce Vita N3 is er voor de korte ritjes in de stad en met de La Dolce Vita N7 uitvoering is het ook mogelijk om in het weekend eens een langere tocht te maken. Want met de zeven versnellingen waait de wind nooit meer te hard. BSP heeft meerdere modellen moederfietsen, voldoet de La Dolce Vita niet aan al jouw eisen, dan kun je ook eens kijken bij de BSP La Scala, ook een prachtige én veilige moederfiets van hoge kwaliteit.

Weet je niet zeker of de BSP La Dolce Vita de fiets is die jij zoekt? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De BSP La Dolce Vita in detail

De verschillende uitvoeringen

 De BSP La Dolce Vita N3 moederfiets is het meest geschikt voor dagelijks gebruik in de stad of voor korte ritjes. De fiets heeft drie versnellingen en betrouwbare rollerbrakes handremmen. Met de drie versnellingen kan je net even prettiger fietsen. Voor optimale veiligheid is de fiets voorzien van een dubbele standaard en stuurvergrendeling, zodat de fiets altijd stabiel blijft staan. De achterdrager van de fiets is zo ontworpen dat deze direct geschikt is voor de montage van een GMG Yepp Easyfit kinderzitje. 

Wat meer luxe vind je in de BSP La Dolce Vita N7 uitvoering. Deze fiets is voorzien van 7 versnellingen en rollerbrakes handremmen. De rollerbrakes handremmen zorgen ervoor dat je snel en gedoseerd tot stilstand kunt komen, in iedere situatie. Uiteraard heeft ook deze uitvoering van de La Dolce Vita een stabiele tweebeenstandaard en stuurvergrendeling. Op de trendy smalle voordrager zou je eventueel nog een mandje kunnen plaatsen, wij raden wel een kleine mand aan als je ook je kind in een voorzitje hebt.